Főszerepben: bézs velúr csizma. 7 ötlet a ragyogó stílushoz


A bézs színű cipő minden stílusos nő gardróbjának kötelező darabja. A testszínű sarok nyáron és tavasszal optikailag meghosszabbítja a lábakat. Szerencsére az őszi-téli szezonban nem kell lemondani az égig érő hatásról. Nincs más dolgod, mint beszerezni egy bézs színű velúr csizmát. Javasoljuk, hogy mivel viselje őket.

Miért szeretjük a bézs színű velúr csizmát?

Bézs csizma velúrból kell minden stílusos nő gardróbjában. Hosszabbnak tűnnek a lábak, ami kétségtelenül jót tesz az egész sziluettnek.

Sőt, tökéletesen passzolnak a ruhákhoz, nadrágokhoz és leggingsekhez, így ragyogó alapot teremtenek a különféle alkalmakra való formázáshoz. Következő előnyük, hogy a legtöbb színnel tökéletesen harmonizálnak, aminek köszönhetően a többi stílus kiválasztása sem különösebben bonyolult. 

Azt tanácsoljuk, hogy mivel viseld a bézs színű velúr csizmát, hogy mindig tökéletes megjelenéssel kápráztass el.

# 1 Bézs színű velúr csizma + leggings

A leggings tökéletesen passzol hozzá bézs velúr csizma. Válasszon egy fekete, csillogó dizájnt ökobőrből vagy klasszikus pamutból, és élvezze az egész napos kényelmet.

A tetejére vegyünk fel egy fehér, szépen vasalt inget. Így öltözve elmehet az irodába vagy egy fontos üzleti beszélgetésre. Egy hideg napon hordjon sötétkék vagy fekete V-nyakú pulóvert ehhez az összeállításhoz, hogy megmutassa inggallérját. Ne felejtse el esztétikus kontyba tűzni a haját, és felvenni finom, arany fülbevalót. Professzionális végeredmény garantált! 

Ha barátokkal szeretne találkozni, viselje kedvenc intenzív narancssárga garbóját fekete leggingssel és bézs árnyalatú velúr csizmával. A kiegészítők fontos szerepet játszanak ebben a stílusban. Válassz egy fekete erszényt aranylánccal, kösd fel a hajad egy lucskos kontyba, és viselj nagy, kerek fülbevalót. Az öltözék eredeti karakterének hangsúlyozásához válasszon klasszikus, piros rúzst és vörös körmöket.

# 2 bézs színű velúr csizma + egy kabát

Bézs színű velúr csizma kabáttal kombinálva istenien néznek ki. Ezzel a megjelenéssel akár klasszikus, jól illeszkedő, magas derekú farmert is viselhetsz. 

Ez a stílus nem csak az irodába és a hivatalos találkozókra lesz tökéletes. Cserélje ki az ingét egy csipke karkötőre, és viseljen egy arany csattal ellátott bőrövet. Így öltözve akár egy klubba is mehetsz, vagy randevúzhatsz!

# 3 bézs színű velúr csizma + pulóver ruha

A pulóverruhák erre készültek velúr bézs csizma. A színválaszték gyakorlatilag korlátlan, és hogy a monokróm bézst vagy a kontrasztos feketét választja, az kizárólag rajtad múlik! A bézs olyan univerzális szín, hogy tökéletesen kiegészíti még a világos árnyalatokat is. 

Garzonnyakú ruhát viselve tűzd fel magasra a hajad, hogy megmutasd hosszú nyakadat. Az alak további karcsúsításának bevált trükkje az öv rögzítése a deréknál.

# 4 bézs színű velúr csizma + fehér nadrág

A bézs színű velúr csizma tökéletes fehér nadrághoz. A harmonikus végeredmény érdekében válasszon barna ékezeteket a stílusban. Vegyen fel egy fehér blúzt, barna övet és egy barna velúr motoros kabátot.

Az ing is remekül passzol a fehér nadrághoz. Mit szólnál a kontrasztos feketéhez? A fekete kézitáska átgondoltabbá teszi az egész ruhát. Fekete körmöket is szívesen fogadunk!

# 5 bézs velúr csizma + kis fekete ruha

Egy kis fekete ruha minden stílusos nő gardróbjának kötelező darabja. A tavaszi/nyári szezon vége után nem kell lemondani erről a klasszikus ruháról.

Viseld neki velúr bézs magas sarkú csizma. Ha moziba mész, vegyél fel egy klasszikus kabátot vagy egy hosszú kabátot. Ha társasági eseményt tervez, válasszon egy bőr motoros kabátot, amely csavarja ezt a ruhát.

# 6 bézs velúr csizma + maxi ruha

A bézs színű velúr csizma istenien mutat a hosszú, légies ruhák társaságában. Válassz egy aranyos virágokkal vagy állatmintával díszített szabást, és élvezd a divatos megjelenést. Ne felejtsen el stílusos kalapot tenni a fejére!

# 7 Bézs színű velúr csizma + hosszú kabát

Hideg napokon viseljen meleg hosszú kabátot bézs velúr csizmával. Ez a kabát munkába menet és bulikon egyaránt használható.

Formálisabb alkalmakkor párosítsa őket ceruzaszoknyával és inggel. Ha bulizni készülsz, válassz egy rövid bőrszoknyát, és cseréld ki az inget egy spanyol blúzra.

Hogyan kell ápolni a bézs velúr csizmát?

Figyelem! Még a leggondosan kiválasztott stílus sem fog örömet okozni, ha a cipője ápolatlannak tűnik. A megfelelő gondozás a siker kulcsa! 

Ne felejtsen el impregnálószert használni, mielőtt először felveszi a bézs színű velúr csizmát. Ez megóvja cipőjét a csúnya foltoktól és a szennyeződések anyagba való behatolásától. 

Szánjon rá egy kis időt a cipők kimosására hetente legalább egyszer. Mozgassa erőteljesen a velúrkefét egy irányba, hogy eltávolítsa a felgyülemlett port és szennyeződést. 

A velúrcsizmák megfelelő gondozása mellett érdemes megjegyezni a megfelelő tárolásukat is. Ily módon a cipők nem mutatnak deformációt és elszíneződést, és több évszakon keresztül élvezheti majd.