Férfi papucs - SPA a lábad számára

A papucs a férfi szekrény alulbecsült része - egészen tévesen.
Egy egész nap után a férfiak lábai, még bőrben, légáteresztő cipőben vagy mezítláb is, pihenésre és segítségre szólítanak fel. A lábak az egész testet támogatják, és minden nap el kell viselniük az egész test súlyát és nyomását, különösen gyaloglás és testmozgás közben. Ezért érdemes órák után gondoskodni róluk, és megfelelő cipővel ellátni őket háztartás.

Férfi papucs - az egészség folytatása

Ennek a márkának a papucs megkülönbözteti másoktól a speciális megközelítést és a sok részhez való ragaszkodást, mások szempontjából irreleváns. Férfi papucs széles és magas hegyekkel rendelkeznek, lehetővé téve az ujj szabad mozgását a cipőben.
A cipő talpa az ortopédiai ajánlások szerint 1/3-tól 2/3-ig hajlik, növelve ezzel a használat kényelmét. A bőr antimikotikus és antibakteriális bélése kiküszöböli a kellemetlen szagot, lehetővé téve a láb számára, hogy szabadon lélegezzen. Ezenkívül nem tartalmaz bőrre érzékeny krómot, a cipő alja pedig - káros ftalátot.

Összpontosítson a minőségre és a tervezésre

tervezés Befado férfi papucs univerzális - a modellek minden bizonnyal vonzzák a biztonságos modelleket és kényelmet kereső férfiakat. A papucs enyhe, nincsenek díszítéssel, ezért illeszkedik mind a pulóverhez, mind a pizsamához vagy a rövidnadrághoz. A csúszó modellek mellett a Befado beépített papucsokat is kínál, amelyek ideálisak a hidegebb napokra. Férfi papucs nem csak esztétikai okokból ajánljuk. A díjak magukért beszélnek. A márka számos fontos díjat nyert a piacon, többek között Teraz Polska emblémája, Superprodukt 2015, Złoty Laur Klienta vagy az Egészséges láb jel.
Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg ajánlatunkkal.