Férfi papucs - SPA a lábad számára

A papucs a férfi szekrény alulbecsült része - egészen tévesen.
Egy egész nap eltelte után a férfi lábak, akár bőrben, lélegző cipőben vagy mezítláb alatt, pihenést és segítséget igényelnek. A lábak az egész test támaszát alkotják, és minden nap, különösen gyaloglás és fizikai erőfeszítés során, ellenállniuk kell az egész test súlyának és nyomásának. Ezért érdemes órák után nem vigyázni rájuk, és megfelelő lábbelit biztosítani.

Férfi papucs - az egészség folytatása

Ennek a márkának a papucs megkülönbözteti másoktól a speciális megközelítést és a sok részhez való ragaszkodást, mások szempontjából irreleváns. Férfi papucs széles és magas hegyekkel rendelkeznek, lehetővé téve az ujj szabad mozgását a cipőben.
A cipő talpa az ortopédiai ajánlások szerint 1/3-tól 2/3-ig hajlik, növelve ezzel a használat kényelmét. A bőr antimikotikus és antibakteriális bélése kiküszöböli a kellemetlen szagot, lehetővé téve a láb számára, hogy szabadon lélegezzen. Ezenkívül nem tartalmaz bőrre érzékeny krómot, a cipő alja pedig - káros ftalátot.

Összpontosítson a minőségre és a tervezésre

tervezés Befado férfi papucs univerzális - a modellek minden bizonnyal vonzzák a biztonságos modelleket és kényelmet kereső férfiakat. A papucs enyhe, nincsenek díszítéssel, ezért illeszkedik mind a pulóverhez, mind a pizsamához vagy a rövidnadrághoz. A csúszó modellek mellett a Befado beépített papucsokat is kínál, amelyek ideálisak a hidegebb napokra. Férfi papucs nem csak esztétikai okokból ajánljuk. A díjak magukért beszélnek. A márka számos fontos díjat nyert a piacon, többek között Teraz Polska emblémája, Superprodukt 2015, Złoty Laur Klienta vagy az Egészséges láb jel.
Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg ajánlatunkkal.