Badura férfi cipő - modellek, amelyeknek rendelkeznie kell

Nem ok nélkül mondják el, hogy a cipő minden ruházatnak "pont fölé" és "minden" része. A tökéletesen elkészített lábbeli alkalmi és jó minőségű farmerrel kombinálva magasabb szintre hozza az egész stilizációt. A férfi ruhásszekrényben több klasszikus modellnek kell lennie, amelyek különböző alkalmakkor illenek.

Badura - ikonikus márka igényes emberek számára

Nehéz olyan lábbeli gyártót találni a lengyel lábbeli piacon, amely ötvözi a jelenlegi tervezési és kivitelezési tendenciákat a folyékonysággal férfi cipő. Badura egy elismert lengyel cipőcég, amelynek hagyományai az 1970-es évek végén nyúlnak vissza. A gyártó a legjobb minőségű bőrt használja: puha, szarvasmarhafélék, szósz, kézzel festett kéreg, sűrű és elasztikus borjúbőr és nemes kecskebőr. A márka kialakítása könnyen illeszkedik a legújabb divat trendekhez.

Univerzális választás - Badura férfi cipő

cipő a márkák klasszikus modellekre utalnak, amelyeket mindenki évek óta ismer. A márka kínálata magában foglalja a megkötött szemű bőr öltönyöket - mind a halk színek sima vágása, mind a modell extravagánsabb változatai. Az oxfordi cipő tökéletes cipő a sötétkék sima farmerhez vagy az öltönyhöz. Mások, velúr cipő Az a`la cipők elsősorban kordbársonyokhoz, farmerekhez és vastag pamut nadrágokhoz illenek.

Vámválasztások nyáron és évekig

szandál hím Badura a válasz a sok férfi keresésére. Modelljeik ötvözik a természetes eleganciát és kényelmet. szandál a márkák rövidnadrághoz és könnyű vászonnadrághoz vagy hosszú chinóhoz egyaránt illenek.

Azoknak az uraknak, akik inkább az elegánsabb nyári megjelenést részesítik elõnyben, velünk ajánljuk mokaszin hím Baduraamely jól működik a len, könnyű ruha és vastag vászon társaságában, természetesen utalva a tengerész stílusára.

Téli hónapok cipője

Amikor kint hideg van, akkor melegre és kényelmesre kell gondolni téli férfi cipő. Badura felfrissített klasszikusokat kínál a férfiak számára. Ezek tartalmazzák csizma, csizma és divatos, lovas ihletésű elegáns elasztikus oldalán biztonságos, univerzális színekben. Könnyen illeszthetők bármilyen, még a legelegánsabb férfi stílushoz is.

titok Badura férfi cipő

A Badura márka sikerének titka egyszerű, bár a legtöbb lengyel gyártó nem használja azt. Ez a jelenlegi globális trendek ügyes kombinációja, kivitelezés és minden részletre való figyelem.

Az átlag feletti kényelme és a BADURA cipő egyedi stílusa határozza meg az ügyfelek vonzódását a márkához. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg a Badura férfi cipő kínálatával.