Apawwa Fekete Marella szigetelt szőrme gyermek hócsizma

A termék nem elérhető ;(

A hideg napok nem jelentenek problémát az aktív és örömteli gyerekeknek, akik szeretnek időt tölteni a szabadban, időjárástól függetlenül. Ahhoz azonban, hogy megfelelő védelmet és kényelmet biztosítsanak számukra, érdemes megfelelő lábbelivel ellátni őket. Az Apawwa Marella prémes hócsizma tökéletes megoldás a téli kihívásokra.

Ez a stílusos, szigetelt gyerekcsizma tökéletes társa lesz gyermeke számára hóban való játék vagy hosszú séták közben. Legfőbb előnyük a vastag, kellemes tapintású szőrmével borított belső tér, amely nem csak meleget, hanem puhaságot is biztosít minden lépésnél. A gyártó – Apawwa – a részletekre való odafigyelést és a gyermekek kényelmét követi lábbelijének tervezése során.

Az ökológiai bőrből készült felső nemcsak esztétikát és sérülésállóságot kínál, hanem véd a kellemetlen átnedvesedés ellen is. Rendkívül fontos, hogy gyermeke lába száraz maradjon, ami nagymértékben csökkenti a megfázás és a játék egyéb káros hatásainak kockázatát a havas napokon.

A hócsizmák tervezésekor az univerzálisságot is szem előtt tartották. A fekete színek a fiúk és a lányok ruháihoz egyaránt passzolnak, így praktikus választás a sokgyermekes szülők számára. Ezenkívül a fekete szín praktikus és kevésbé érzékeny a szennyeződésekre.

A rögzítést illetően a gyártó olyan kényelmes és praktikus megoldást alkalmazott, amely megkönnyíti a gyermek számára a cipő önálló fel- és levételét, miközben biztosítja a megfelelő lábstabilizálást.

A megfelelő méret kiválasztásánál érdemes a mellékelt mérettáblázatot használni, hogy a cipő maximális kényelmet és a gyermek lábához való illeszkedését biztosítsa.

A "Gyermekek » Gyermekeknek » Hócsizmák" kategóriában az Apawwa Marella olyan termékeket tartalmaz, amelyek a funkcionalitást, a stílust és a figyelmet a legkisebbek kényelmére ötvözik. Az Apawwa hócsizmával biztosítsa gyermekének meleget és kényelmet a téli körülményektől függetlenül.

  • karakter: hiánya
  • Gyártó kód: BM101608
  • Szín: fekete
  • Anyag: Műbőr
  • szex: A fiúk Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Egy másik

Köszönjük megjegyzését.

|