Farsangra cipőt választunk. Merítsen ihletet!


Javában zajlik a karnevál, és még mindig azon töpreng, milyen cipőt vegyen fel egy nagyobb-kevésbé fergeteges bulira? Tökéletes helyen vagy! Az Ön szem előtt tartásával készítettük el a legérdekesebb lábbelijavaslatokat, amelyekhez zseniális stilizációkat válogattunk. Merítsen ihletet!

Gondtalan farsangi parti

Lassan közeleg a farsangi mulatság? Ahelyett, hogy azon aggódna, mit vegyen fel, tekintse meg útmutatónkat. Még ha nem is tervezi Rio de Janeiro vagy New Orleans látogatását, akkor is felejthetetlen karneváli hangulatot teremthet, és úgy szórakozhat, mint a leghangosabb bulikon!

Kíváncsi vagy, melyik cipő lesz a legjobb? Jó helyen jársz! Örömmel segítünk a helyes választásban, hogy ne kelljen aggódnia.

Ügyeljen a tökéletes illeszkedésre

Mész egy díszes karneváli partira? Vagy talán egy nagyszerű bált tervez egy remek étteremben? Vagy inkább egy házibulira fogadsz a szeretteiddel? A buli stílusától függően ügyeljen arra, hogy cipője tökéletesen illeszkedjen az alkalomhoz. 

Fogadjon az eredeti színekre és a meglepő dizájnokra, vagy válasszon teljesen ellentétes megoldást, és válassza a klasszikus szabást. Ne feledje, hogy ha kényelmetlenül érzi magát egy adott pár cipőben, a sikeres buli tervei gyorsan tönkremenhetnek.

Emiatt ügyeljen arra, hogy a cipő tökéletesen illeszkedjen a lábához. Semmi esetre sem szabad túl kicsi cipőt benyomni, remélve, hogy néhány táncdal után a cipő szétválik, és nem lesz összehúzó. Ügyeljen a túl nagy cipőkre is, amelyek a látszattal ellentétben fájdalmas horzsolásokat okozhatnak. Ezenkívül óvakodjon az égig érő sarkú cipőktől, ha nem tud szabadon mozogni benne.

Fogadjon a csillogásra

Farsangi partikat nem tartanak minden nap. Emiatt egy ilyen rendezvényre sikeresen választhatsz olyan cipőt, amit nem hordasz mindennap. 

Mit szólnál a csillogó csillámhoz? Ebben a szezonban rendkívül divatos! Íme néhány javaslat, amely minden szerető szívét ellopja Csing Csing:

 

Kombináld a csillogó cipőket fényes szaténnal és elbűvölő kiegészítőkkel. Így egy fenomenális stilizációt kapsz, amely tökéletes lesz egy farsangi bálhoz.

Ha kevésbé pazar buliba készülsz, akkor a csillogó cipők is nagy sikert aratnak. Párosítsd őket egy kis fekete ruhával vagy egy női öltönnyel a WOW hatás érdekében. A fényes lábbelitől soha nem fogsz unalmasnak tűnni!

Színes szédülés

A karnevál egyértelműen a színek ünnepe. A gazdag színpaletta tökéletesen kiemeli minden parti fergeteges karakterét! Ne korlátozza magát színes ruhákra vagy szoknyákra. Válasszon olyan lábbelit, amely tökéletesen kiegészíti még a visszafogott stilizációt is, és karmot kölcsönöz neki. Imádni fogod ezeket a modelleket:

Az intenzív árnyalatok - ibolya, piros, fukszia vagy zöld - különösen jól működnek. Alapvetően nincsenek korlátok. Ha azt szeretné, hogy jól nézzen ki, válasszon olyan színt, amely jól illeszkedik a bőrtónusához. Ne félj kombinálni a különböző színeket, de hogy ne ess túlzásba, tartsd be a három szín szabályát.

A klasszikus mindig benne van

Ha nem egy alkalomra szeretne extravagáns lábbelikbe fektetni, akkor a klasszikus, időtálló megoldások a slágerek lesznek. Hiszen az ilyen cipők nem csak a farsangon működnek, hanem más bulikon is, mint például esküvők, keresztelők vagy kerek születésnapok. Randikon és akár az irodában is viselheti őket. Összegyűjtöttünk néhány javaslatot az időtlen cipőmodellekhez. 

Klasszikus fekete vagy időtálló bézs? Tiéd a választás! Mindkét színű cipőt könnyedén hozzáillesztheti partiruhájához. Ha gondoskodik a megszakítás nélküli, függőleges vonal megőrzéséről, vizuálisan is meghosszabbítja a lábát.

Hogyan lehet elérni? Nincs más dolgod, mint a harisnya színét a cipő árnyalatához igazítani. Külön cikket szenteltünk ennek a témának, amelyet megtalál itt. Röviden: aktokhoz válasszon bézst, feketéhez pedig feketét. A lábak égig érő hatása garantált! Látod, milyen egyszerű?

Jó szórakozást hajnalig!

Mint látható, a farsangi partira cipőt választani gyerekjáték. Ne féljen játszani a divattal, és fejezze ki magát stílusban erre a különleges időszakra. Legyen kreatív, és bátran válasszon kedvenc színei és a nem nyilvánvaló dizájn között. Ezenkívül ügyeljen kényelmére, és kövesse tanácsainkat. Így biztosan hajnalig fog szórakozni!

Pszt! Ha a látványos magassarkú mellett döntött, akkor a maximális kényelem érdekében mindenképpen legyen egy második pár lapos talpú cipője. Ennek köszönhetően egy szempillantás alatt lecserélheted cipődet kényelmesebbre, lábad pedig fellélegzik.