Cipő + harisnya = tökéletes kombináció, ha ismeri ezeket a szabályokat


Az ablakon kívüli fagynak nem kell feladnia a szoknya vagy ruha viselését. Ha gondoskodik a melegről, ezeknek a ruhadaraboknak nem kell a ruhatára alján a tavasz beköszöntére várni. Mindössze… harisnya kell. Kíváncsi vagy, hogyan kombinálhatod kedvenc cipőddel, hogy ne legyen divatos műfaux-pas? Jó helyre jöttél! Tippjeinkkel ez a feladat gyerekjáték lesz.

Néhány ok, amiért szeretjük a harisnyát

A harisnya a ruhák és szoknyák híveinek megváltása, amikor a hőmérséklet csökkenni kezd. A hozzáillő anyag formájú kiegészítő réteg megvédi lábait a hidegtől és a fagytól, és továbbra is nőiesnek és magabiztosnak érezheti magát.

A melegítés azonban nem az egyetlen, amit a harisnya képes tenni. Hiszen a harisnya nem csak téli tulajdonság! Sikeresen kiegészíthetik számos stílust minden évszakban, stílusos pontot adva az „i”-hez. Sőt, nekik köszönhetően egy szempillantás alatt hosszabbnak és karcsúbbnak tűnhet a lába. 

Azonban azon tűnődsz, hogyan kombinálhatod őket kedvenc cipőddel, hogy ne kelts divatosságot faux-pas? Jó helyre jöttél! Tippjeinkkel ez a feladat gyerekjáték lesz. Kezdjük!

Fekete harisnyanadrág

A fekete cipő optikailag lerövidítheti a szabad lábszárakat. Hacsak nem kombinálja őket fekete fenékkel, így koherens, függőleges vonalat hoz létre. Erre a célra a leggings vagy fekete nadrág tökéletes lesz. 

Szoknyát vagy ruhát szeretnél? Semmi sem veszett el! Csak viseljen fekete harisnyát. Válassz vékony vagy vastagabb modellt, és párosítsd cipővel – klasszikus csizmával, stílusos balerinával vagy katonai stílusú csizmával. Győződjön meg róla, hogy a cipője sötét színű.

Semmilyen körülmények között ne kombináljon fekete harisnyát és könnyű cipőt. Ez a kombináció sosem néz ki jól!

Meztelen harisnyanadrág

Szeretne bézs színű felsőnadrágot viselni, de a fekete harisnya összeütközik vele, és megzavarja a kifinomult minimalizmust? Cserélje le meztelen harisnyanadrágra, amely megszakítás nélküli lábvonalat hoz létre, és optikailag meghosszabbítja őket. Ezzel a ruhával ruhát és szoknyát is viselhet. Tartsa be a három szín szabályát, és alkosson visszafogott színekből álló készletet, például bézs, fehér és barna kombinációjával.

Mintás harisnyanadrág

Mit szólnál a mintás harisnyákhoz? Használja szokatlan megjelenésüket, és kezelje őket alapként egy koherens stílus kialakításához. Kombinálhatod a harisnyanadrágot lányos pöttyösekkel vagy a virágokat nehéz csizmával, katonai stílusban. Így eredeti hatást érhet el, és csodálatosan fog kinézni!

Ha kevésbé csajos mintákra vágysz, akkor vegyél fel kifejező, geometrikus formájú harisnyát, például gyémántot. Hordhatod őket egy kis fekete ruhával vagy kedvenc ceruzaruháddal egy kabáttal. Válasszon klasszikus velúr csizmát, amely észrevétlenül kiegészíti ezt a stílusos kombinációt. Így öltözve sikeresen mehetsz az irodába.

Figyelem! A mintás harisnya kiválasztásakor ne rejtse el hosszú ruha vagy szoknya alá. Mutasd meg őket, létrehozva a WOW hatást!

Szexi halhálók

A neccharisnya tökéletes lesz hosszú, térdig érő bőrcsizmával kombinálva. Vegyen fel egy bőr miniszoknyát és egy fekete garbót a szexi kombinációért.

Ha olyan ruhát keresel, amely nem csak randevúkon működik, kombináld a hálóharisnyát nehéz csizmával, túlméretesegy midi inget és szoknyát. Ily módon, különösebb erőfeszítés nélkül, egy elegáns lázadó hatását érheti el.

Hideg napokon mindkét ruhán viselhet hosszú, kétsoros tevekabátot. Ez a szín tökéletesen megtöri a monokróm feketét, így még stílusosabbnak tűnik.

Színes szédülés

Ha érdekelnek a merész kombinációk, és nem félsz játszani a divattal, válassz színes harisnyát, és kezeld őket stílusod középpontjában.

Mit szólnál az intenzív rózsaszínhez? Viselje ezüst cipővel, és alkosson olyan ruhát, amely tükrözi egyéni stílusát. Hiszen a világ a bátraké!

Milyen harisnya sarokkal?

A magas sarkú cipő sok alkalomra használható. Viselheti őket irodában, randevúzásra vagy üzleti találkozóra. Ha profin szeretnél kinézni, kerüld a csupasz lábakat. Nincs más dolgod, mint visszafogott vastagságú harisnyanadrágot választani, és már kész is! 

A meztelen harisnyanadrág, amely vizuálisan meghosszabbítja a lábát, tökéletes lesz a bézs árnyalatú cipőkhöz. Másrészt, ha fekete magassarkút szeretne viselni, vegyen fel fekete harisnyát. A vékonyabb anyag remekül mutat fényes bőrcipővel, míg a vastagabb matt és velúr sarkúval.  

Nyitott harisnyanadrág és cipő – HIT vagy KIT?

Harisnya klasszikus szandállal nem a legjobb ötlet. Ha azonban magas, nyitott orrú cipőt vesz fel, sikeresen viselhet harisnyanadrágot. A hírességek idén imádták az égig érő fekete szandált fekete harisnyanadrággal kombinálva.

Figyelem! Ügyeljen arra, hogy ködként vékony modellt válasszon, amelyen nem lesz erősítés.

Érezd magad nőiesnek egész évben!

Mint látható, rossz időben sem kell lemondani a női ruhákról, szoknyákról. Nincs más dolgod, mint beszerezni a jó minőségű harisnyanadrágot, amely megvéd a hidegtől. Meggyőződésünk, hogy tippjeink segítségével nagyon könnyű lesz a lábbelivel kombinálni!