Elfoglalt anya vagy? Tudjuk, melyik cipő lesz tökéletes az Ön számára!


Anyának lenni nem könnyű. Az anyaság örömei mellett számos kihívással kell szembenézned, például a gyerekeid után kergetni, hogy ne szaladjanak ki a forgalmas utcára. Mivel sok időt töltesz mozgással, fontos, hogy kényelmes cipőd legyen. Van még néhány szempont, amire érdemes odafigyelni, ha cipőt vásárol egy elfoglalt anyukának, hogy megkönnyítse az életét.

Nézz szembe a mindennapi kihívásokkal mosollyal az arcodon

Sietve óvodába viszed rakoncátlan háromévesedet, majd egy pillanattal később az öccse nyomába indulsz, aki éppen biciklizni tanul. Addig is próbálod intézni a vásárlást és hazaszaladni, mielőtt a futár elmenne a megrendelt csomaggal.

Egy elfoglalt anyuka élete nem könnyű! Az anyaság örömei mellett számos kihívással kell szembenézned. Ha ezt mosollyal az arcán szeretné megtenni, ügyeljen a kényelmére. Ha az egész napot mozgásban tölti, akkor megfelelő cipőre lesz szüksége. Útmutatónkban összegyűjtöttük azokat a legfontosabb tulajdonságokat, amelyekkel egy elfoglalt anya cipőjének rendelkeznie kell. Kész?

A kényelem prioritás

Képzeld el, hogy rengeteg feladatot kell elintézned, miközben a gyerekeid melletted van, és a dörzsölő cipőd hatékonyan megakadályozza, hogy elérd céljaidat. Szerencsére ennek nem kell így lennie! Mindössze annyit kell tennie, hogy a kényelmét helyezi előtérbe.

Egy elfoglalt anya cipője semmilyen körülmények között ne dörzsölje és ne okozzon kényelmetlenséget járás közben. Már a cipőválasztás szakaszában győződjön meg arról, hogy a vásárolni kívánt méret a megfelelő. Ne hozz elhamarkodott döntéseket! Sétáljon a boltban a cipőjében, és ha online rendelte, tegye ugyanezt az otthoni szőnyegén is anélkül, hogy eltávolítaná a címkéket. Semmiképpen ne vásároljon túl szűk cipőt abban a reményben, hogy egy napon elromlik.

A tökéletes illeszkedés mellett a használat kényelmét a jó minőségű anyag biztosítja majd. Rugalmas bőr, kiváló minőségű cipőszövet, esetleg puha velúr? Tiéd a választás! Mindezek az anyagok sokkal élvezetesebbé teszik a mindennapi kihívásokkal való szembenézést.

Gyorsan fel- és levehető

Ha elfoglalt anya vagy, biztosan minden perced értékes számodra. A házból való távozás folyamatának egyszerűsítése érdekében vegyen fel olyan cipőt, amelyet nem tart sokáig. Kerülje a fűzős, hosszú cipőket. Ehelyett válasszon cipzáras vagy felbújós lábbelit. Ily módon időt takaríthat meg, ami valószínűleg egyébként is hiányzik.

Lapos talpú

Elfoglalt anya magassarkúban? Ez nem működhet! Ha gyorsan és biztonságosan szeretne intézni, válasszon lapos talpú cipőt.

Ennek köszönhetően hatékonyabban tud majd mozogni, és nem kell attól tartania, hogy a bokája kificamodik, miközben a játszótéren kergeti gyermekét.

Semleges színek és klasszikusok a könnyű formázásért

Nincs időd magadra, rohanó tempóban élsz, és nem szeretnél időt vesztegetni a mindennapi stilizáláshoz szükséges időigényes cipőválasztásra?

Fogadjon a semleges színekre, amelyek gyakorlatilag mindennel működnek. Ha könnyen karbantartható cipőt keres, mindenképpen fekete modellt vásároljon. A fehér cipők, bár lehet, hogy egy kicsit több figyelmet igényelnek, számos stílust tökéletesen kiegészítenek. 

Fogadjon a klasszikusokra. Ennek köszönhetően mindig stílusos leszel, és rengeteg időt spórolhatsz meg, amit a tükör előtt pazarolhatsz.

Milyen cipő lesz jó egy elfoglalt anyának?

Most, hogy ismeri a szabályokat, amelyeket követnie kell, amikor cipőt választ egy elfoglalt anya számára, elkészítettük az ajánlott modellek listáját, valamint egy kis csalólapot arról, hogy mit kell viselnie. Érdekelt? 

Klasszikus fekete balerinák

Az elfoglalt anyukák egyik kedvenc modellje a klasszikus balerinák. A sima, alacsony sarkú talp gondoskodik a kényelemről, a természetes bőr pedig további kényelmet biztosít. Viselje ezeket a cipőket fekete, vékony harisnyával és kötött ruhákkal, vagy kombinálja kényelmes nadrággal szűk farmer, ing vagy vékony kardigán. 

Világos bézs bőr balerinák

Egy másik modell, amely sikeres lesz a vizsgán az elfoglalt anyukák esetében, a bőrből készült balerinák, világos bézs árnyalatban. Ezek a cipők csupasz lábbal, valamint 7/8-as nadrággal együtt sikeresek a vizsgán. Nagy erőfeszítés nélkül kiemeli a nyári barnaságot, és hosszabbnak és karcsúbbnak látja lábait. 

Fekete bőr tornacipő

Ha minden nap kényelmes tréningruhát választasz, mindenképpen fektess be jó minőségű tornacipőkbe. Mit szólnál egy klasszikus fekete bőrmodellhez? A felsőrész és a talpbetét is természetes bőrből készült, hogy maximális kényelmet biztosítson a mindennapi futás során. A cipők másik előnye, hogy nagyon könnyűek.

Fehér bőr tornacipő

A sportcipőket nem csak atlétaruhákhoz tartják fenn. A stílusos fehér tornacipő minden stílusos, de elfoglalt anya attribútuma. Az emelvény finom megemelése miatt egy kicsit magasabbnak tűnhet, a természetes bőr pedig gondoskodik arról, hogy kényelmesen érezze magát, akár az egész napot a lábán tölti. Kombináld farmernadrággal és stílusos pulóverrel vagy hosszú kabáttal, terjedelmes sállal és baseballsapkával.