Elegáns cipőt választunk magas lányoknak


Elegáns öltözéket igénylő fontos eseményt tervez? Ha a magas nők csoportjába tartozol, valószínűleg azon tűnődsz, melyik cipő illik a legjobban erre az alkalomra. Útmutatónkban sok tippet találsz, amelyek segítenek az elegáns cipők kiválasztásában.

Magasságától függetlenül nézzen ki elegánsan

Prezentáció az irodában, hivatalos találkozó egy lehetséges vállalkozóval, esetleg hivatalos fogadás szeretteivel? Terveitől függetlenül néhány alkalom egyszerűen elegáns öltözéket, és ezáltal elegáns cipőt igényel. 

Kíváncsi vagy, hogy a magassarkú megfelelő választás lesz-e a magasságoddal? Kétségei vannak a sarokmagasságával kapcsolatban? Vagy talán szeretné tudni, melyik lapos talpú cipő lesz elég kifinomult ahhoz, hogy ne tűnjön ki egy remek parti többi résztvevője közül? 

Útmutatónkban sok tippet találsz, amelyek segítenek elegáns cipőt választani egy magas lánynak. Kész? Kezdjük el!

Mutasd meg erősségeidet

Ha magas vagy, akkor valószínűleg meg tudod mutatni a hosszú lábaidat. Akkor miért nem mutatod meg az erősségeidet?

Ahelyett, hogy lapos talpú vagy alacsony sarkú cipőt választana a „kacsák” stílusában, válasszon merész modelleket. A növekedést megragadó színek és az eredeti dizájn nem a magasságát, hanem a cipőjét teszi a figyelem középpontjába.

Merj felvenni sarkú cipőt

Ki mondta, hogy a magas nők nem hordanak sarkú cipőt? Nem is lehetne nagyobb baj! 

Semmilyen körülmények között ne korlátozza magát lapos talpú cipőkre. Sőt, a magasságodat előnyként kezelheted, és a túlzottan magas sarkú cipőkkel való küszködés helyett válassz valamivel alacsonyabb sarkú cipőt, amely ugyanolyan elegánsan fog kinézni. 

Mellékhatások? Biztosan sokkal kényelmesebb lesz számodra, és a lábad nem lesz kitéve a bunionok kialakulásának.

Elegáns cipő magas nőknek – ismerkedjen meg kedvenceinkkel

Fém cipő Dekoratívabbak, mint a klasszikus bőrmodellek, így tökéletesek a nagyobb kijáratokhoz. 

Figyelemre méltó kobalt, csillogó modell a bokája körül széles rögzítéssel tökéletesen kiegészíti szilveszteri öltözékét, míg fényes fekete kevésbé divatos bulikhoz tökéletes lesz.

Ha azonban jobban szereti a lapos talpú cipőt, akkor válassza fényes urak fekete masnival. Ezek a cipők tökéletesen passzolnak egy fekete, divatos kombinéhoz vagy ceruzaszoknyához és inghez. A finoman lekerekített lábujjak természetes bőr betéttel kombinálva igazán jól érzik magukat bennük.

Rögzítések a boka körül nem alkalmasak a rövid lábak tulajdonosai számára. A magas hölgyeknél azonban ez a cipő biztosan bejön!

Mit szólsz fekete szandál masszív oszlopra szerelve és széles pánttal a bokája körül rögzítve? Az ilyen cipők jól mutatnak a magas, vaskos lábú hölgyeken, kiegyensúlyozva az alak arányait.

Ha nem szereted a bárokat, válassz klasszikus modell magassarkúban. Emlékezz minden fajtára pántok és kapcsok lenyűgözővé varázsolják a lábaidat, különösen, ha a magas nők csoportjába tartozol.

Jobban szereted a lapos talpú cipőket? Ügyeljen arra, hogy figyeljen ökológiai bőrből készült fekete szandál díszpánttalamely pillanatok alatt kiegészíti bármely nyári ruhát. 

Hideg napokon válasszon a boka felett végződő cipők. Válassz egy univerzálist, fekete modell ezüst csatokkal, ami ragyogóan néz ki. A cowboy csizmák által ihletett csizmák egy csipetnyi eleganciával örvendeztetnek meg, és tökéletesek hivatalos kirándulásokhoz kedvezőtlen időben. 

Ha elegáns, rövid csizmát keresel egy magas nőnek, amit felvehetsz például randevúra vagy klubba, válassz lakkozott csizma díszgyöngyökkel. Az ilyen hosszú felsőrész egyszerűen azoknak a nőknek készült, akik magas növekedéssel büszkélkedhetnek! Válassza a fekete modellt fekete harisnyanadrághoz vagy leggingshez, és fejezze be a nyitott szárakat bézs bokacsizma. A WOW hatás minden alkalommal garantált! 

Lapos sarkú cipővel lekerekített lábujj és boka rögzítése a következő szövetségese. Válassz ezek között klasszikus szivattyúk és bézs balerinák bájos masnival.  

Négyzet alakú orrpárna egy másik lehetőség, amely magas nők számára működik. Elegáns stilizációhoz a legjobbak magával ragadó mokaszinok, fehér bokacsizma kényelmes oszlopon, és alacsony sarkú bőrpapucs. Ha azt szeretné, hogy elegáns stílusa legalább egy kicsit tükrözze lázadó jellemét, hajrá lakkozott csizma a fehér és fekete kontrasztos árnyalataiban.

Szintén figyelni díszes kötések. Menjen előre, és válasszon csapok merész színekben és alacsony szivattyúkkáprázatos megjelenést teremtve a nagyobb kijáratokhoz.

Az önbizalom a siker kulcsa

Tanácsainkkal biztosan megbirkózik azzal a nehéznek tűnő feladattal, hogy elegáns cipőt válassz egy magas nő számára. Ne felejtse el, hogy az önbizalom mindig a siker kulcsa. Ha olyan magas csizmát találsz, amitől jól érzed magad, semmi esetre se mondj le róla csak azért, mert magas vagy.