Együtt a világban ... egyforma cipőben


Egyes párok, akik a tökéletes cipőt keresik az eljegyzési fotózáshoz, ugyanazt a cipőt választják. Mások viszont napi rendszerességgel viselnek hasonló szabásúakat, hogy hangsúlyozzák az együtt megtett utat a világban. Mindegy, hogy melyik csoportba tartozol, minden bizonnyal érdekelnek a pároknak szóló, passzoló cipők. Tekintse meg útmutatónkat a legjobb választás érdekében.

Finom romantika

Ha a tökéletes megoldást keresed, hogy finoman megmutasd a világnak romantikus kötelékedet partnereddel, cipő stílusosan egyező-egyező biztosan segít elérni ezt a hatást. Ahelyett, hogy mutatós mintás vagy teljesen testhezálló pólókat választana ruhák, menj a minimalista irányba, és válaszd ugyanazt a cipőt magadnak és a másik felednek.

Ez a divatos trend elég finom ahhoz, hogy ne tűnjön rajzfilmesnek és túl cukrosnak. Mindketten viselhettek stilizációkat teljesen egyéni stílusukban, és ezzel egyidejűleg megmutathatjátok, hogy több van bennetek, mint közös érzések!

Egy ötlet (nem csak) egy eljegyzéshez

Eljegyzési ülést tervez, és azon töpreng, mit tegyen, hogy romantikus, de nem mesterségesen édes hatást érjen el? Ugyanazok a cipők egy pár számára telitalálat lesz.

Nincs más dolgod, mint válassz egy piros bokacipőt vagy fehér tornacipőt, és vedd fel a klasszikus farmert és a kedvenc pólóidat. Hagyja, hogy a fotós végezze a munkát, Ön pedig csak szórakozzon, és élvezze a közös pillanatokat az objektív előtt. A felejthetetlen emlékek és a ragyogó felvételek garantáltan! 

Ne feledje, hogy a pároknak megfelelő cipő nem csak a fotózások során működik. Szintén remek lehetőség, ha a szerelmesek hasonló szabásúakat viselnek, aminek köszönhetően a hétköznapi stilizációkban könnyedén hangsúlyozhatod a közös világutat.

Milyen cipőt válasszunk pároknak?

Mivel a trend a stílus cipő egyező-egyező A szerelmesek ellopták a szívedet, biztosan azon tűnődsz, hogy melyik modellt válassz, hogy ne tűnjön giccsesnek. Önre gondolva elkészítettük útmutatónkat, amely minden bizonnyal megkönnyíti a választást. 

Először is vegye figyelembe mindegyikük személyes stílusát és egyéni preferenciáit. Mindketten olyan alkalmi lábbelit kerestek, amely minden nap sikeresen elkíséri Önt? Vagy talán Ön a klasszikus dizájnt kedveli, míg a másik fele a merész mintákat és színeket? Ne feledje, hogy a cipő stílusosan egyező-egyező nem kell teljesen azonosnak lenniük. Kiegészíthetik egymást színekben vagy részletekben (pl. csipkék).

Fehér cipők

A fehér tornacipők olyan cipők, amelyeket a nők és a férfiak egyaránt szeretnek. Stílusos lábbelik utcai öltözék remekül használható kedvenc ruhadarabjaival – a farmertől a melegítőnadrágon át az elegánsabb chino-kig. A fehér tornacipők sokoldalúságának köszönhetően Ön és párja szinte bárhol viselheti őket, így könnyedén hozzáillesztheti egyéni stílusához és kedvenc esztétikájához. 

Csúszások

Csúszik tovább csúsztatások a kényelem és a kényelem kvintesszenciája. Ha mindketten napi szinten értékelik ezt a tulajdonságot, semmi sem akadályozza meg, hogy hasonló modellt szerezzen neki és neki. Sok stílus cipő ebben a stílusban elérhető változatban egynemű, aminek köszönhetően nem okoz gondot mindkettőtöknek ugyanazt a cipőt összeilleszteni. Fogadhatsz a klasszikus feketére, vagy választhatsz egy mintásabb mintát nyomott modellt, amely egy szempillantás alatt tökéletes alapot teremt a mindennapokhoz ruhák

Színes cipők

A bokáig érő tornacipő évtizedek óta elengedhetetlen eleme a szűk szabású egyenruháknak a zenekarokban vagy a sportcsapatokban. Lépjen tovább, és használja ezt a trendet a stilizációiban. Ugyanabban az árnyalatban választhat tornacipőt. Az eljegyzési alkalmak népszerű motívuma a piros bokacsizma, amely fenomenálisan fog kinézni fekete, testhezálló nadrággal és bőr ramones kabáttal kombinálva.

Nehéz csizma

Nehéz katonai stílusú csizma egy másik lehetőség neki és neki. Ezeknek a cipőknek köszönhetően különösebb erőfeszítés nélkül egyedi hangulatot kölcsönözhet bármilyen stílusnak. Az urak farmerrel és pólóval, a hölgyek pedig kontrasztokkal játszhatnak, légies, virágos ruhákkal kombinálva.

Kényelmes papucs

Ha kívülről nem szeretnél egyformán kinézni, próbáld ki ezt a trendet a saját négy faladban, és vegyél fel kényelmes papucsokat ugyanazzal a motívummal. Lehet szórakoztató nyomat vagy szőrös kisállat. Hiszen itthon minden trükk megengedett! Válaszd ki, mi tetszik a legjobban, és élvezd a bájos megjelenést, miközben együtt főzöl vagy kedvenc sorozataidat nézed.

Illő színek

A pároknak szánt cipőknek nem kell mindig ugyanúgy kinézniük. Végül is az Ön ízlése és stílusa jelentősen eltérhet egymástól. Ahelyett, hogy pontosan ugyanazt a pár cipőt venné meg mindkettőtöknek, választhat hasonló színű cipőt. Mit szólnál neki a barna oxfordhoz és neki hasonló árnyalatú brogue-hoz?

Jobb együtt!

Egy dolog, amit megtehetsz, hogy kimutasd végtelen vonzalmadat a világ felé, ha hasonló cipőt viselsz. Győződjön meg arról, hogy mindketten jól érzik magukat a viselése során. Szánjon időt arra, hogy olyat válasszon, ami mindkettőtöknek tetszetős, és amitől a lehető legkényelmesebben érzi magát – legyen szó egy profi fotózásról, egy randevúról vagy csak minden nap. Meggyőződésünk, hogy útmutatónk megkönnyíti ezt a feladatot. Sok szerencsét!