Dungarees-t választunk. Merítsen ihletet!


A Dungaree kötelező darab minden kényelmes és univerzális ruhát kedvelő gardróbjában, amelyben divatosan néz ki, ugyanakkor rendkívül kényelmesen érzi magát. Kíváncsi vagy, milyen cipők illenek a farmer dungaruháidhoz? Jó helyre jöttél! Útmutatónkban csak bevált megoldásokat talál. Merítsen ihletet, hogy stílusosan nézzen ki, és jól érezze magát, bárhová is megy.

Kényelem, amely kéz a kézben jár a divatos megjelenéssel

Bár a divatban a divatos megjelenés sokszor nem jár kéz a kézben a használat kényelmével, a dungarees esetében ez egészen más. Ez a farmer ruhadarab vitathatatlan bizonyítéka annak, hogy egyszerre jól nézhet ki és igazán kényelmesen érezheti magát.

Érdekes módon a dungaree-nek eredetileg teljesen más volt a felhasználása, mint manapság. Kezdetben ezt a fajta ruházatot farmokon és gyárakban viselték, ahol az alkalmazottak nagyra értékelték a kényelmes, tartós és könnyen viselhető munkaruhák formájában.

Milyen cipőt vegyek a dungareeshez?

Az idő múlásával a dunsztok nemcsak a férfiak, hanem a nők körében is nagy népszerűségnek örvendtek, akik ugyanilyen szívesen vették fel őket gyermekeikre. Ezen senkit sem szabad meglepni! A farmer bungarees nagyon jól néznek ki, feltéve, hogy tudod, hogyan kell őket formázni.

Amellett, hogy más ruhadarabokat is megfelelően felveszünk, a siker kulcsa a megfelelő cipőválasztás. Kétségtelen, hogy a lábbeli szilárd alapja a kifogástalan megjelenésnek.

Kíváncsi vagy, melyik modell működik a legjobban? Jó helyre jöttél! Útmutatónkban bevált megoldásokat talál, és ihletet meríthet egy divatos ruházat megalkotásához, a főszerepben dögruhákkal. Dolgozni!

Fogadjon a klasszikusokra, azaz kombinálja a dungaree-t tornacipőkkel

Ha összezavarodik, amikor stilizálást hoz létre a dungaree-ekkel, válassza a klasszikusokat. Ez a megoldás soha nem okoz csalódást, és akkor működik, ha olyan hétköznapi ruhát keres, amelyben szabadon töltheti az időt. 

Nem kell mást tenned, mint kombinálni a kedvenc dungarudaidat klasszikus tornacipőkkel és tengeri csíkos felsővel. Válasszon visszafogott árnyalatokat, például fekete vagy barna tornacipőt, vagy válasszon intenzívebb színeket, például vöröset. A boka körül végződő modell tökéletes lesz. Érdekel a lábad optikai meghosszabbítása? Válassz tornacipőt egy kényelmes platformon, és élvezd álmaid hatását. 

Íme néhány javaslat stylistjainktól:

Női kamaszok? Miért ne!

Dungaree viselésekor nem kell a klasszikus tornacipőkre korlátozódnia. A szekrény ezen eleme tökéletesen harmonizál a női cipőmodellekkel. Nincs más dolgod, mint egy hozzáillő fehér blúzt vagy egy divatos inget viselni a farmer dungares alá, engedd le a hajad, és festesd ki ajkaidat kedvenc rúzsoddal. Csak a cipő, és mehet az irodába vagy randevúzni.

Ha hosszú nap vár a lábadon, válassz lapos talpú cipőt. A női mokaszinok vagy balerinák tökéletesek lesznek. Olyan cipőt szeretne, amitől egy kicsit kacérabb lesz? A sarkú telitalálat! Csodálatosan fog kinézni ebben a cipőben.

Fogadjon a hegyes lábujjakra, amelyek tökéletesen illeszkednek a dunyhák egyenes lábaihoz, és egy kis szexuális vonzerőt kölcsönöznek Önnek. Ha törődik a stabil járással, akkor sikeresen választhat kényelmes oszlopos vagy éksarkú cipőt. 

Ezek a modellek működnek a legjobban:

Csizmák dungaree-vel kombinálva, mint tökéletes páros

Jobban szereted a merészebb kombinációkat férfias stílusban a nőies változat helyett? A csizmák a dögök társaságában tökéletes párost alkotnak a legrondább napokon is! Ez a kombináció lehetővé teszi, hogy sok erőfeszítés nélkül kifogástalan stílust építsen fel. Kombináld a farmer bungaree-t fekete inggel és bőrcsizmával, és élvezd az isteni hatást! 

Válasszon egy vízálló anyagokból készült bokáig érő modellt, hogy az őszi esőhöz tökéletes ruhát alkosson. Ne felejtsen el viselni egy hosszú kabátot és egy gyapjú sapkát és sálat. Egy kis kézitáska a vállra és kész! Útba léphetsz! 

Ellenőrizze, hogy milyen csizmát viseljen a dungaree-hez:

Wellingtons, kérem!

És ha már az őszi (nem)időjárásról beszélünk, valószínűleg nincs is jobb megoldás, mint a wellington. Válasszon egy bájos virágokkal díszített modellt, vagy válassza a visszafogott bézst, és élvezze a tökéletes stílust az esős napokra. 

Ügyeljen arra, hogy figyeljen ezekre a kalósokra:

Látod, a dungaree cipők kiválasztása nagyon egyszerű feladat! Mindössze annyit kell tennie, hogy inspirálódjon a bevált megoldásokból, és egy szempillantás alatt lenyűgöző stilizációt hoz létre minden időjárási körülményhez. Sok szerencsét!