Divatos és praktikus úszócipő 2019 nyarára


A külföldi utakhoz való hozzáférés azt jelenti, hogy nekünk, lengyeleknek a nyár egész évben tarthat. Bár a hivatalos szezon csak június elején kezdődik, sok nyaraló az áprilist vagy a májust választja. Ne felejtsen el praktikus úszócipőt vinni az utazáshoz. Ha stílust akarunk teremteni a szálloda területén, akkor az idei ünnepekre az egyik divatos modellt választjuk.

Mi az úszócipő?

Úszócipő speciális vízcipőknek is nevezik. Ezeket azért vesszük fel, hogy megvédjük a lábunkat a kövektől és törmeléktől, amelyek egy víztározó - tenger, tó vagy folyó - partján heverhetnek.

Miért érdemes fürdőcipőt vinni nyaralni?

Az úszócipőnek a bőröndünkben kell lennie, amikor a víztározóba megyünk és külföldre. Figyelembe véve a víztartályokba eső szemét mennyiségét, a vízi lábbeli megvédi lábunkat az üvegtől vagy az éles műanyag töredékektől. Felvehetjük őket mind a tengerparti sétára, mind a fürdésre. Szükséges, hogy a sziklás strand megvédje a lábát az éles és csúszós kövektől, amelyeket gyakran algák borítanak. Válasszuk őket, ha kavicsos partra megyünk - éles kavicsok nem tapadnak a lábunk aljához, amikor belépnek a vízbe. A melegebb tengerekben, például az Adrián, amelyen Horvátország fekszik, tengeri sün él a vizekben. Az úszócipő megvédi a lábát tőlük, és lehetővé teszi számunkra, hogy elkerüljük a kellemetlen találkozót, amelynek nagyon kellemetlen következményei lehetnek.

Az úszócipők típusai

Különféle úszócipők közül választhatunk. A legnépszerűbbek és legolcsóbbak a gumiból készült modellek, amelyek nagyon jól illeszkednek a láb alakjához, és hatékonyan védenek a horzsolások ellen. Legnagyobb hátrányuk a gyenge áteresztőképesség, és meleg időben való viselése nagy kényelmetlenséget okozhat. Hasonló érzéseket fogunk tapasztalni, ha műanyag cipőt teszünk a vízbe. Ezenkívül az ilyen lábbelik fájdalmasan dörzsölhetik a láztól izzadt és duzzadt lábat. A legjobb - legkényelmesebb és legtartósabb - vízcipők hab (neoprén) modellek. Rugalmasak és jól illeszkednek a láb alakjához. Választhatunk talp nélküli modelleket, úgynevezett zoknikat és búvárkodásra szánt, valamint talpú úszócipőket. Érdemes olyan szilárd védelmi modellt választani, amely megvédi a lábat az alatta lévő sérülésektől. Kiváló minőségű úszócipő található a KeeShoes online áruházban.

Divatos vízcipő

Ha sikerült kiválasztania a megfelelő típusú lábbelit, itt az ideje a színnek és a stílusnak. A neoprén csizma meglehetősen puha, jól illeszkedik a lábhoz, jellegzetes övvel rendelkezik. Ezek rendkívül praktikus lábbelik, amelyeket fel kell venni, mielőtt belép a vízbe. Ne számítson azonban arra, hogy ő a legszebb és illeszkedik gondosan kiválasztott fürdőruhánkhoz. Hogyan kell ezt kezelni? Válasszon egy modellt energikus nyári színben - narancssárga, sárga vagy rózsaszín, és tegye fel fürdés közben. Amikor kiszállunk a vízből, alaposan öblítsük le a lábunkat, és mutassuk be magunkat a világnak stílusos papucsokban, amelyek tökéletesen passzolnak a gyönyörű pareóhoz és a divatos ünnepi pedikűrhöz. 

Az úszócipők esztétikusak lehetnek, és jól tükrözik az adott évszak divatos színeit. Pótolhatatlanok utazások során - ha talpra állítjuk, biztosítják kényelmünket és biztonságunkat. Ha azonban stílust szeretnénk kialakítani egy külföldi üdülőhelyen, tegyük fel, hogy elhagytuk a vizet divatos papucsok.