Bestelle Felcsúsztatható espadrillák fekete

A termék nem elérhető ;(

Az espadrillák tökéletes megoldást jelentenek azoknak a nőknek, akik értékelik a kényelmet, ugyanakkor stílusosan szeretnének kinézni a meleg napokon. A Bestelle bemutatja a Slip-on Espadrilles modellt univerzális fekete színben, amely tökéletesen illeszkedik a nyári stílusokba.

A Bestelle gyártó a női cipők piacán jól ismert márka, amely kiváló minőségű kidolgozásáról és vonzó dizájnjáról híres. A női kategóriában a cipők széles választéka található, köztük az egyedi espadrillák is, amelyek a nyári, hétköznapi öltözékek elválaszthatatlan elemei.

A külső anyag strapabíró és légáteresztő anyagból készült, amely még a nagyon meleg napokon is biztosítja a viselési kényelmet. Ez az anyag is könnyen tisztítható és karbantartható, ami azért fontos, hogy a cipő esztétikus megjelenését hosszabb ideig megőrizze. A talpbetét anyaga is szövet, amely puhaság és kényelem érzetét garantálja a lábnak.

Ezeket a cipőket azoknak a nőknek szánják, akik jelentős sarok nélküli cipőt keresnek. A sarok/platform magasság mindössze 2 cm, ami ideális megoldás azoknak a nőknek, akik a lapos cipőt részesítik előnyben, vagy ízületi problémákkal küzdenek – az espadrillák nem terhelik túlzottan a lábfejet, és hosszan tartó használatot tesznek lehetővé kényelmetlenség nélkül.

A cipő orrának kerek formája van, ami kiemeli az espadrillák klasszikus és időtlen karakterét. A domináns minta a "más minta", ami finom díszítésre vagy egyedi anyagtextúrára utalhat, egyéniséget és frissességet kölcsönözve a cipőknek.

A fekete szín határozott előnye ezeknek az espadrilláknak, hiszen könnyedén passzol a ruhatár számos eleméhez. Ez egy univerzális és elegáns szín, amely jól illeszkedik mind a nyári ruhákhoz, mind a hétköznapi ruhákhoz, például farmerhez vagy rövidnadrághoz.

Az egyszerűség és a minimalizmus szintén figyelemre méltó – a felesleges kiegészítők és dekorációk hiánya miatt ezek a Bestelle espadrillák tökéletesek a szerény elegancia szerelmeseinek.

A Bestelle Black Slip-On Espadrille olyan választás, amelyet értékelni fognak azok a nők, akik értékelik a kényelmet, a funkcionalitást és a klasszikusságot, de nem nélkülözik a bájt és az esztétikát. Tökéletes párosítás a nyári hangulathoz!

  • Külső anyag: Szövet
  • Talpbetét anyaga: Szövet
  • szex: Női cipő
  • Sarok / platform magassága (cm): 2.0
  • Az orr: Kerek
  • Domináns minta: más minta
  • Szín: fekete
  • További jellemzők: hiánya
  • Sarok / platform magassága: 2.0

Köszönjük megjegyzését.

|