Cipőt választunk az esküvőre. Mely modellek működnek a legjobban?


Az esküvő rendkívül fontos ünnep a menyasszony és a vőlegény számára, ugyanakkor remek lehetőség arra, hogy találkozzon a legközelebbi családdal és barátokkal. A gyakran hajnalig tartó szórakozás mindenekelőtt kényelmes és kényelmes cipőt igényel. Íme néhány tipp, amelyek segítenek eldönteni, hogy melyik cipőt válasszák esküvőjükhöz.

A cipő kiválasztásakor ne csak vizuális szempontokat vegyen figyelembe. Amikor egész éjszaka szórakozik, a legfontosabb az, hogy mennyire kényelmesek a cipők. Végül is nem szeretné, ha ilyen fontos alkalmat kellene az asztalnál töltenie a rosszul megválasztott cipők miatt! Mely modellek működnek a legjobban? Cipőt választunk az esküvőre.

Cipő esküvőre - a kényelem a legfontosabb

A lábbeliknek harmonikus egészet kell teremteniük az alkotással, de érdemes figyelni néhány részletre, amelyek kényelmet jelentenek az ünneplés sok órája alatt.

A legfontosabb kérdések az anyag, amelyből a cipő készül, és a varrás módja. A természetes bőrből készült cipők, amelyekre jellemző a jó légáramlás és a tökéletes illeszkedés a lábhoz, minden bizonnyal a legjobbak lesznek. Ha a természetes bőrből készült cipő túl nagy anyagi terhet jelent számodra, akkor választhatsz egy olcsóbb, más anyagból készült modellt, például ökológiai bőrt.

Függetlenül attól, hogy melyik lehetőséget választja, érdemes kipróbálni a lábbelit az esemény előtt, és ellenőrizni a használat kényelmét.

Magas sarkú, ék vagy lapos? Milyen cipő az esküvőre

Az elegáns stílushoz a nők leggyakrabban a hagyományos magassarkút választják. Ez a legegyetemesebb modell, amely még egy szerény ruhának is kifejezést ad. Klasszikus magassarkú szűkített hegyével időtálló modell, ezért más alkalmakra is tökéletesek lesznek.

Ha nem érzi magát nagyon magabiztosnak a magas sarkú cipőben, vagy attól tart, hogy nem tud majd szabadon játszani benne egész éjszaka, válasszon oszlopos, éksarkú vagy szelíd platformú modelleket. Ez a megoldás gazdagítja a stilizáció megjelenését, és ugyanakkor nagyszerű szórakozást tesz lehetővé a szertartás során.

Egyre népszerűbb cipőmodell az esküvőre balerina vagy lapos szandálamelyek biztosítják a kényelmet és a stabilitást játék közben. A lapos sarkú cipő nagyszerű választás azoknak a nőknek, akik kedvelik az alkalmi, laza stílust, és nincs tapasztalatuk a magas sarkú járásban. Érdekes módon a balerinák egy nagyon kecses és bájos cipőmodell, amely jól fog működni könnyű, szellős ruhákkal kombinálva.

Vagy talán egy kis extravagancia?

Az esküvő egy olyan lehetőség, amelynek során merészebb és extravagánsabb stilizációkhoz nyúlhat, játszhat vágásokkal és színekkel. Könnyen felvehet dekoratív, szemet gyönyörködtető kiegészítőket is, amelyek nem bizonyulnak egyformán látványosnak és stílusosnak a mindennapi helyzetekben. Az intenzív színek vagy csillogó elemek minden bizonnyal diverzifikálják megjelenését, és nem hagyják észrevétlenül.

Azonban ne feledje cipő esküvőre először is illeszkedniük kell az öltözködéshez és a stílushoz. Ha egy erősen díszített, kifejező ruhára fogad, sallangokkal vagy más kifinomult elemekkel, érdemes megfontolni, hogy azt semleges színű, finom cipővel kombinálja. Ha extravagáns ruhát kombinál hasonló stílusú cipővel, az egész megjelenés túl stílusos és giccses lesz.

A népszerű divatházak inspirációit böngészve könnyen észreveheti a színes cipők trendjét a tompa színű ruhával kombinálva. Nagyszerű megoldás azoknak a nőknek, akik inkább a stílus egyik elemét akarják hangsúlyozni. A ruha biztonságos színe tökéletes háttér a mutatós, kifejező színű cipőkhöz. Tehát talán divatos öltözék helyett divatos és jellegzetes színű cipőt válasszon?

Cipő az esküvőre nem kell unalmasnak és monokrómnak lenniük. Ebben az esetben ajánlott egy kis őrület.