Cipők – egyszerű módja annak, hogy stílust adjunk a mindennapi stilizáláshoz


Az egyszerű, hétköznapi stilizációk egy szempillantás alatt elegáns felhangot kaphatnak. A legjobb az egészben, hogy nincs szükség varázspálcára a WOW hatás eléréséhez. Csak a megfelelő cipőt kell beszerezned, és a látszólag hétköznapi stílusok kezdenek kifinomultabbnak tűnni. Ismerje meg szakértőink leghatékonyabb trükkjeit!

A szépség az egyszerűségben rejlik

Azt mondják, hogy a szépség az egyszerűségben rejlik. Ezzel határozottan egyetértünk! Nem mindig elegáns, kifinomult ötletek szükségesek a figyelem felkeltéséhez és a környezet gyönyörködtetéséhez. Néha az egyszerű, teljesen egyszerű megoldások elegendőek a felejthetetlen hatás megteremtéséhez. Ez az elv az élet számos területére vonatkozik - a művészetre, a belsőépítészetre és a ... stílusra is. 

Minden nap ruhák nem kell különösebben kifinomultnak lenniük. Hiszen a reggeli küzdelem az idővel nem mindig végződik győzelemmel, és néha egyszerűen nincs idő kitalálni valami mást, mint egy klasszikus fehér pólót és egyszerű farmert.

Szakítsa meg a rutint egy divatos stílusban

Szerencsére van mód arra, hogy még egy ilyen egyszerű készlet is rendhagyó felhangot kapjon. Az egyetlen dolog, amire szüksége van, az a megfelelő cipő, amely kiemeli ruhája szépségét.

hogy mindenki felszerelés elegánsabbnak és elegánsabbnak tűnjön, ügyeljen arra, hogy a viselt lábbeli kiváló minőségű anyagokból készüljön, például természetes bőrből vagy velúrból. Ha úgy tetszik, választhat olyan szintetikus anyagokat, amelyek megjelenése és érzete hasonló a felsorolt ​​anyagokhoz. Kerülje az alacsony minőségű modelleket, amelyek kontraproduktívvá tehetik a végső hatást. 

Ne feledje azt is, hogy minél jobban gondozza cipőjét, annál jobb eredményt ér el. Ahelyett, hogy régi, kopott, szakadt sarkú pumpákat venne fel, vegyen fel polírozott, fényes cipőt, amely mindenkire nagy benyomást tesz.

Önt szem előtt tartva szakértőink megtalálták a legérdekesebb lábbelimodelleket, amelyek akkor működnek a legjobban, ha stílust szeretnének adni a mindennapi stilizációnak. Győződjön meg saját szemével, hogy minden nap divatos megjelenést ápolni könnyebb, mint gondolná.

Farmer + fehér póló

Az egyik leggyakrabban hordott hétköznapi ruha a klasszikus farmer és az egyszerű szabású fehér póló kombinációja. Függetlenül attól, hogy egyenes szárú, divatos kopású vagy lazább szabású nadrágot választ, biztos lehet benne, hogy tökéletes alapot kap az eredeti stílus kialakításához.

Tedd a pólódat a nadrágodba, és húzz fel egy bőrövet arany vagy ezüst csattal és hozzáillő fülbevalókkal. Vegyen fel blézert, bőrkabátot vagy divatos trencskabátot, párosítson stílusos kézitáskával és válasszon cipőt. Ehhez a stílushoz a legjobbak:

- tarka bőrsarkú

- pumpák kígyóbőr motívummal

- fekete női cipő

- csillogó tornacipők az emelvényen

Leggings + ing

Egy másik egyszerű kombináció, amely jól működik a mindennapi feladatoknál, a fekete leggings és egy ing. Az eleganciával együtt járó kényelem minden nő értékelni fogja, függetlenül attól, hogy mit tervez.

Egy ilyen stílust többé-kevésbé elegáns stílusban fejezhet be. Válassza az első lehetőséget bőr platformú tornacipőka másodikban pedig válassza ki papucscipő vagy oxford cipő. A fekete muskétások leggingssel és inggel is remekül működnek. Döntse el, hogy tetszik-e rövidebb, Akár hosszabb verzió, válassz egy hosszú kardigánt vagy egy gyapjúkabátot és már indulhatsz is!

Skinny farmer + gombos pulóver

A kedvenc nadrágod szűk farmer tökéletesen passzolnak egy gombos pulóverhez, egyszerű alapot teremtve az elegáns stilizációkhoz. Vedd fel a pulóvert a csipkés karkötőre, és finoman dugd be a nadrágba. Egészítse ki a megjelenést finom ékszerekkel és egy vékony, divatos övvel.

Válaszd ezt az egyszerű mindennapi megjelenést, formázd laza hullámos hajad, és vegyél fel egy divatos kalapot. Válasszon egy hétköznapi kirándulást kényelmes alacsony sarkú cowboy csizmaés elmenni randevúzni fekete bőr magas sarkú csizma és cserélje ki a kalapot egy fekete fejpántra. WOW hatás garantált!

Harangok + ing

A kényelmes fáklyák egy elegáns inggel kombinálva biztos módja a stílusos megjelenés megteremtésének laza elegáns. A még kifinomultabb kivitel érdekében ne feledkezzen meg a clutch táskáról, az arany ékszerekről és a magassarkúról.

A csengős aljú esetében a hegyes orrú cipő tökéletes. Íme néhány szakértőink által ajánlott modell:

- bőr pumpák hosszúkás orrral

- lapos szandál hegyes orrral

- csapok a tüskében

Pamut ruha

Függetlenül attól, hogy randevúzni, barátokkal beszélgetni egy csésze tea mellett vagy az irodába megy – a pamutruha soha nem vall kudarcot. Válasszon egy kis fekete ruhát vagy egy klasszikus szabást, mely térd körül végződik más színben, és a derekára rögzítsen egy övet, amely kiemeli nőies formáit, és egy szempillantás alatt létrehozza a kívánt homokóra sziluettet.

Ne feledkezzünk meg az arany óra és egy aranyláncos kézitáska formájában lévő kiegészítőkről sem. Terveitől és az időjárástól függően válasszon egy kényelmeset lapos talpú cipő, klasszikus szivattyúk, kényelmes szandál vagy bőr csizma. Látod, milyen egyszerű?