Cipő kirakat


Ajándék cipő? Vannak, akik úgy vélik, hogy egy ilyen ajándék egy teljesen más utat késztethet a megajándékozottnak, és soha többé nem találkozhat. Ideje megdönteni ezt a babonát! Azt javasoljuk, hogyan előzhet meg egyszerűen egy katasztrófát, és adjon olyan telitalálatos ajándékot, amely megmosolyogtatja a megajándékozottat!

Jó ötlet cipőt venni ajándékba?

A babonás emberek elkerülik, hogy cipőt vegyenek ajándékba. Véleményük szerint ez balszerencset hozhat, és az ajándékozó végleg teljesen elválhat. Vannak azonban, akik úgy vélik, hogy mielőtt ez a szerencsétlen jóslat beteljesedne, lehetséges, hogy... egy fillért dobjanak az egyik cipőbe. 

Mi viszont úgy gondoljuk, hogy a cipő - megfelelő megközelítéssel - remek ajándékötlet. Nem kell mást tenned, mint betartani néhány szabályt, és könnyedén megelőzheted a katasztrófát, és az, aki ilyen ajándékot kap, szélesen elmosolyodik a láttán!

Az általunk összegyűjtött tippeknek köszönhetően megtudhatja, hogy az ajándék cipők kinek fognak bejönni, és milyen szempontokra érdemes figyelni a vásárláskor. Ezenkívül összeállítottuk a kedvenc cipőmodelljeink listáját ajándékba, hogy segítsünk a helyes választásban. Dolgozni!

Kinek való az ajándék cipő?

Amerikai tudósoknak nincs kétsége afelől, hogy a nők imádják a cipőket ;-) Egy ilyen ajándéknak azonban nem csak ők fognak örülni! A cipő remek ajándékötlet férfiaknak is – idősebbeknek és fiatalabbaknak egyaránt. Egy ilyen ajándék gyerekeknek is nagyszerű lesz.

Mire kell figyelni ajándék cipő vásárlásakor?

Érdekel, mit vegyen figyelembe, amikor cipőt választ ajándékba, hogy ne essen baklövést? Könnyű! Néhány bevált szabály betartásával könnyedén megelőzheti a katasztrófát.

Először is tudnia kell, hogy a címzett pontosan milyen cipőméretet visel. Ezt lopva megteheti, ha saját maga ellenőrzi, amikor hazahívja vagy meglátogatja. Egy másik lehetőség, hogy megkérdezzük a vele élőket erről. Így a meglepetésnek sikeresnek kell lennie.

Másodszor, derítse ki, hogy az illető milyen stílust részesít előnyben. A klasszikusokat vagy a modern, innovatívabb irányzatokat részesíti előnyben? Talán van kedvenc tervezője vagy cipőgyártója? Sportol, vagy talán inkább otthon tölti az időt? Ezek értékes tippek annak biztosítására, hogy helyesen válasszon, és ne válasszon papucsot futócipő helyett.

Harmadszor, ellenőrizze, hogy a címzettnek van-e íze bizonyos anyagokhoz. Talán a természetes bőr helyett az ökológiai változatát részesíti előnyben? Vagy talán nem szereti a velúrt, mert szerinte túl nehéz karbantartani? Nincs más dolgod, mint megnézni ennek a személynek a kollekcióját, és egy szempillantás alatt eldönteni, melyik cipőstílus lesz a legjobb. 

Ha sikerült megállapítania a fenti információkat, fellélegezhet. Valószínűleg egy cipőajándék bikaszemnek bizonyul. A dobozt és a nyugtát azonban őrizze meg, hogy probléma esetén ne vesszen el a csere vagy a garancia lehetősége.

Milyen cipőt válasszunk ajándékba?

Most, hogy már tudja, kinek megfelelő az ajándék cipő, és milyen szempontokat érdemes figyelembe venni vásárlás előtt, ideje egy lépéssel tovább lépni. Ajándékdobozunkban összegyűjtöttük neki és neki a legérdekesebb modelleket. Nem feledkeztünk meg a legkisebbekről sem!

Ha valóban azt szeretné, hogy ajándéka praktikus legyen, válasszon papucsot. Bolyhos, puha dizájn aranyos dekorációkkal vagy vicces motívummal, esetleg a műfaj klasszikusa? Tájékozódjon a címzett preferenciáiról, és válassza ki az azokat legjobban tükröző modellt.

Cipők ajándékba neki

A nők számára válasszon univerzális, lezser modelleket, amelyek sokféle alkalomra viselhetők. Üzletasszony Biztosan örülni fog, ha klasszikus, időtlen szivattyúkat lát.

A bulizós lány viszont szélesen mosolyog majd, amikor kinyit egy gondosan becsomagolt, pezsgőtűkkel ellátott dobozt. Ha sokoldalú lábbelit keres, válasszon mokaszint vagy bokacsizmát.

Ajándékot készítesz egy aktív sportolónak? Mit szólnál egy kényelmes futócipőhöz vagy tornacipőhöz, amely tökéletes lesz a mindennapi használatra?

Cipőt ajándékba neki

Ajándékot keresel egy aktív férfinak? Olyan sportcipőt válasszunk, amely a megajándékozott tevékenységének megfelelő. Mit szólnál a trekking cipőhöz, stoplishoz vagy speciális kosárlabdacipőhöz?

Ön foglalkozik üzletemberem? Fogadjon klasszikus cipőre tompa színű.

Ajándékötletet keresel egy tinédzser lázadónak? Az időtlen tornacipőkből biztosan bika szeme lesz!

Ajándék cipő gyereknek

Ha nem tudja, mivel ajándékozza meg keresztfiát, fiatalabb testvéreit vagy legjobb barátja kislányát, a cipő remek választás lehet. Egy újszülött számára az aranyos "rokonok" tökéletesek lesznek. Nagyobb gyerekeknek viszont válassz egy témát kedvenc rajzfilmfigurájával vagy villogó talppal.

Mint látható, az ajándék cipő kiválasztása viszonylag egyszerű. Csak annyit kell tennie, hogy be kell tartania néhány szabályt, és biztosan el fogja találni a címzett ízlését és preferenciáit.