Bulicipő neki és neki. Merítsen ihletet!


Kerek születésnap, nagy akció, szilveszteri bál, farsang, esetleg egy est a klubban? Nem számít, hová mész, a megfelelő lábbeli elengedhetetlen ahhoz, hogy egész éjszakán át táncoljon. Tanácsot adunk, hogy melyik cipő illik a buliba neki és neki is.

Mire kell figyelni, ha cipőt választunk egy partira?

Közeleg az ünneplés alkalma, és még mindig azon töprengsz, milyen cipőt válassz? Szerencsére nem kell ezzel a problémával bajlódnia! Összeállítottunk néhány nagyszerű tippet, amelyek segítenek kiválasztani a tökéletes cipőt a bulihoz.

Először is figyeljen oda kötelező viselet. Ha a partiján meghatározott öltözködési szabályok vannak, érdemes ezeket betartani. Leánybúcsúra készülsz, és a szemtanú azt kérte a rendezvény minden résztvevőjétől - a leendő menyasszony kivételével -, hogy öltözzenek feketébe? Ebben az esetben válasszon fekete cipőt. Választ klasszikus bárokamely napi szinten is szolgálni fog, vagy extravagánsabban, bulimodell divatos fúvókákkal

Másodszor, ez ugyanolyan fontos alkalom az ünneplésre. Menj egy díszes partira Halloweenkor? A kék magassarkú csinos pompondíszekkel biztosan nem illik egy boszorkányruhához. Válassz helyette magassarkú vérvörös. Ez a cipőmodell olyan sokoldalú, hogy akár egy barát esküvőjére is beválik.

Harmadszor, ügyeljen a lábak állapotára. Bár a férfiaknak a legtöbb esetben fedett cipőt kell viselniük, a helyzet kissé bonyolultabb azoknál a nőknél, akik szívesen választanak szandált a nyári bulikra. A nyitott lábujjak és a sarok megfelelő gondozást igényelnek. Óvatosan fesse be a körmét és hidratálja a lábát. Ha nem tud egyedül megbirkózni ezzel a feladattal, forduljon láborvoshoz vagy kozmetikushoz. Ne feledje, hogy a száraz sarkú és az elhanyagolt körmök még a legszebb magassarkú szandálok varázsát is beárnyékolják.

Ne hagyja, hogy a láb fájdalma megakadályozza, hogy jól érezze magát

Amikor bulizni megy, mindenekelőtt a kényelemre kell ügyelnie. Ez rendkívül fontos, ha nem szeretné, hogy a lábak fájjanak, hogy ne érezze jól magát.

Fontos, hogy a participő ne először legyen veled életedben. A dobozból frissen kivett lábbeli néz ki a legjobban, de sok gondot okozhat. A tyúkszem, a hólyagok és a tyúkszem pillanatok alatt tönkretehetik a szórakozást. Ennek elkerülése érdekében próbálja meg jó előre elterjeszteni őket. Viselje őket többször otthon, a puha szőnyegen sétálva. Így biztos leszel abban, hogy semmi sem rontja el bulihangulatát.

Aggódsz a magassarkúban eltöltött hosszú órák miatt? Fektessen be a sarok és lábujjak alatti gélbetétekbe, amelyek valódi kényelmet biztosítanak lábának. A golyók kiválasztásakor ügyeljen arra is, hogy kecsesen mozogjon bennük. Egy rendkívül magas sarkú, bár magával ragadóan fog kinézni, természetellenessé, sőt karikatúrává teheti a járásodat. Ahelyett, hogy túlzásba vinnéd a magasságot, jobb, ha azokat a modelleket választod, amelyekben a legkényelmesebben érzed magad.

Ha nem hord mindennap magas cipőt, válasszon oszlopos vagy éksarkú modelleket. Hasonlóan jó ötlet lehet a lapos sarkú cipő. Mit szólsz díszített velúr balerinák energizáló fukszia színében? Ha inkább tompított árnyalatokat szeretne, válassza púder rózsaszín. Az időtlen stílus kedvelőinek fog működni klasszikus fekete eredeti díszítéssel virág alakúak.

Tökéletes megoldás azoknak a nőknek, akik a rendezvény elején földöntúli benyomást szeretnének kelteni, majd páratlan kényelmet és szabadságot szeretnének biztosítani, a magas és lapos cipők kombinációja. Előbbit tedd a bejáratra, és amikor elkezdenek kötekedni, vegyél elő a táskából néhány tartalék lapos sarkú cipőt. A klubba tökéletesek a puha talpú szövet balerinák, melyek feltekerhetőek és pénztárcába rejthetők.

Merítsen ihletet! A legérdekesebb participők neki és neki

Most, hogy tudja, mire kell figyelnie, amikor cipőt választ partijára, ideje kiválasztani a tökéletes párat.

A szó szerint mindenhez passzoló színű klasszikus magassarkú kiváló megoldás a nők számára. A fekete sarkú cipőnek nem kell unalmasnak lennie, és nem kell az irodai munkához társítania! Mit szólsz kötött szivattyúk nyitott sarkú poszton? Ez a modell igazán magával ragadóan néz ki egy mini vagy midi ruhával kombinálva. Ha több lábfejet szeretne felfedezni, lépjen magasra lakkozott szandál.

Ne feledje, hogy nem kell korlátoznia magát a feketére. Jó szórakozást a színekhez! Nyugodtan válassz a fukszia és az indigó szemet gyönyörködtető árnyalatai és a tompítottabb színek közül, pl. púder rózsaszín. Ez a szín a szabad lábakkal kombinálva optikailag meghosszabbítja azokat, ami jót tesz az egész alakodnak. 

Ha a teljes kényelmet kedveli, válasszon lapos cipőt. Az eredeti dizájn, a kifinomult díszítések és a különféle színek rövid időn belül segítik a parti stílusát. 

Férfiaknak mokaszint és cipőt ajánlunk. Alacsony férfiaknak ajánljuk rejtett sarkú cipő. Így észrevétlenül akár 6,5 cm plusz magasságra tehet szert. Még a tornacipő is beválik a klubnak. A kényelemre koncentrálva azonban mondjon le kedvenc modelljéről, amely bár évek óta szolgálja Önt, már nagyon jól láthatóak a használat nyomai.

Meggyőződésünk, hogy tippjeink betartásával nem lesz nehéz kiválasztani a cipőt a partira. Jó szórakozást kívánunk hajnalig!