Belső cipő Nike Phantom GT2 Academy Df Ic Jr DC0815-167 fehér piros

A termék nem elérhető ;(

Nike Phantom GT2 Academy DF IC Jr beltéri cipők – Energia a beltéri használatra

A Nike ismét a fiatal sportolóknak szánt csúcskategóriás termékeivel üti meg a fejét – bemutatjuk a Nike Phantom GT2 Academy DF IC Jr sorozat DC0815-167 kóddal ellátott benti cipőit, amelyek energikus megjelenésükkel fehér és piros színben vonzzák magukra a figyelmet. A Motivation Pack egy gyűjtemény, amelynek célja, hogy a fiatal játékosokat motiválja a legjobb eredmények elérésére nem csak a pályán, hanem a mindennapi életben is.

Ez a modell tökéletes választás fiatal futsal játékosok számára, akik értékelik a stílust és a kényelmet egyaránt. A Nike Phantom GT2 azoknak a dinamikus játékosoknak készült, akiknek támogatásra és fogásra van szükségük az arénában. A cipők szintetikus, puha felsőrésszel vannak ellátva, amelynek textúrája megkönnyíti a labda irányítását. Az aszimmetrikus fűzés növeli a kényelmet, a rugalmas gallér pedig pontosan fedi a bokát, biztonságérzetet adva.

Speciális talpbetét gondoskodik a párnázásról, aminek köszönhetően a fiatal sportoló lábai kevésbé érzik fáradtságukat intenzív játékok során is. A gumis, nyomokat nem hagyó talp nem hagy nyomot a talajon, ugyanakkor megfelelő tapadást garantál.

Kevin de Bruyne, a Phantom vonal egyik nagykövete az intenzív játék és technika szimbóluma, amely tökéletesen tükrözi a GT2 Academy cipők megalkotásának filozófiáját. Ezek a cipők olyan fiatalok számára készültek, akik arra törekszenek, hogy a jövőben egyenlők legyenek a legjobbakkal.

Ezeknek a beltéri rövidnadrágoknak a gyártója a Nike, akit a sportvilág minősége és innovációja miatt ismer és értékel. A gyerek kategóriában ezek a cipők tökéletesek fiúknak és lányoknak egyaránt. Az ökológiai bőr, amelyből a lábbeli készül, bizonyítja a márka elkötelezettségét az ökológiai megközelítés iránt. A praktikus fűzők tökéletes illeszkedést tesznek lehetővé, a merev sarokpult pedig további stabilitást biztosít.

A terméket eredeti csomagolásban szállítjuk, súlya csomagolással együtt mindössze 0,59 kg, ami ismét hangsúlyozza könnyedségét és a legkisebb játékosok általi kényelmes használatát.

A Nike Phantom GT2 Academy DF IC Jr cipők választásával a szülők biztosak lehetnek abban, hogy gyermekeiket kényelem, biztonság és a legjobb technológiák veszik körül, amelyek támogatják sporttehetségük fejlődését.

  • További információ: Merev sarkú számláló
  • Szín: fehér Piros
  • Anyag: Műbőr
  • Melegítés: nem
  • szex: A fiúk Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Cipőfűző
  • Csomagolás állapota: Eredeti
  • A termék súlya egyedi csomagolással: 0.59

Köszönjük megjegyzését.

|