Befado színű gyermekcipő 110P345 sötétkék kék

A termék nem elérhető ;(

A legkisebbek lábbelijének kiválasztása olyan feladat, amely a gyermek fejlődő lábára különös figyelmet és törődést igényel. A kiváló minőségű gyerekcipők gyártásáról ismert Befado bemutatja a 110P345 modellt, amely tökéletesen megfelel a világ kis felfedezőinek igényeinek.

A Befado színes, sötétkék és kék árnyalatú 110P345 gyerekcipők nem csak a vonzó megjelenés garanciái, de mindenekelőtt biztosítják gyermeke lábának megfelelő fejlődését és védelmét. A baba minden lépése biztonságos és kényelmes lesz, köszönhetően a cipő jól átgondolt kialakításának, amelyet vezető ortopéd szakorvosok tanúsítottak és ajánlanak.

Ezt a modellt légáteresztő pamutszövetből készült felsőrészek jellemzik. Az ilyen anyagok lehetővé teszik, hogy a láb bőre könnyen keringessen levegőt, ami a higiénia megőrzését jelenti, és megakadályozza a láb túlmelegedését még hosszú távú játék során is.

A Befado lábbelik legfőbb előnye a merev sarok, amely stabilitást és védelmet garantál a fiatal, még fejlődő bokák számára. Ennek a tulajdonságnak köszönhetően a gyermek lába védve van a nem kívánt csavarodásokkal szemben, ami szükséges a járástanulás és a későbbi kalandok során.

A modern talp speciális szerkezettel van felszerelve, további lyukakkal, ami növeli a légáteresztő képességét és hozzájárul a még jobb használathoz. Egy másik fontos szempont a cipő széles orr, amely elegendő helyet biztosít a kis lábaknak és lábujjaknak, így szabadon, korlátozások nélkül mozoghatnak.

A Befado nagy figyelmet fordít a részletekre, ezért a 110P345 gyermekcipő megkapta az „Egészséges láb” jelzést. Ez megerősíti, hogy a lábbeli megfelel a gyermek egészségével és kényelmével kapcsolatos összes szabványnak.

Ez a modell praktikus csatokat használ, amelyek nemcsak megkönnyítik a gyerekek számára a cipő fel- és levételét, hanem lehetővé teszik a cipő megfelelő rögzítését is a lábfejhez.

Összefoglalva, a Befado színes gyerekcipő 110P345 sötétkék kiváló választás azoknak a szülőknek, akik szeretnének gondoskodni gyermekeik biztonságáról, kényelméről és stílusos megjelenéséről. A minőségi anyagok, az átgondolt dizájn és az „Egészséges láb” tanúsítvány miatt érdemes ajánlani ezt a terméket fiúknak és gyermekeik lábfejének megfelelő fejlődésével foglalkozóknak egyaránt.

  • karakter: Egyéb
  • További információ: Merev sarkú számláló Egészséges láb jele
  • Szín: haditengerészet kék
  • Anyag: Szövet
  • szex: A fiúk
  • Csatlakozó típusa: Kapcsok

Köszönjük megjegyzését.

|