Befado sárga gyermekcipő 342P016 rózsaszín ezüst szürke

A termék nem elérhető ;(

Befado – Gyermeke minden nap vigaszt érdemel!

Szép napokon, amikor a nap minden oldalról mosolyog ránk, a legkisebbek szívesen töltik az időt a szabadban, játszanak, felfedezik a világot. Ahhoz, hogy lábuk megfelelő kényelmet és egészséges fejlődést biztosítson, a Befado a tökéletes megoldást kínálja - sárga 342P016 gyerekcipőt rózsaszín, ezüst és szürke színben.

A lábak kényelme és higiéniája Befadoval:

Ezeket a bájos szandálokat az aktív lányokat szem előtt tartva tervezték. A szellős pamutszövetek, amelyekből a felsőrészek készültek, garantálják a higiéniát még egész napos viselet esetén is. A légáteresztő talpnak köszönhetően a láb kiváló szellőzést biztosít, ami a melegebb napokon döntő fontosságú.

Az ortopéd ajánlásainak betartása:

A Befado híres arról, hogy odafigyel a kis lábak egészséges fejlődésére, ezért ezek a szandálok Flex-B rendszerrel vannak felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy a lábbeli alja az ortopéd szakemberek által javasolt helyen meghajoljon. Gyermeke lábai megfelelően formálódhatnak, ami rendkívül fontos a korai életévekben.

Minőség és eredetiség jele:

A Befado szandálok megkülönböztető jellemzője a sárga betét a talpban, amely az eredetiség és a kiváló minőség szinonimája. Ezek a lábbelik a Healthy Foot Sign tanúsítvánnyal rendelkeznek, és tapasztalt ortopédusok ajánlják őket, ami még jobban kiemeli a márka gondoskodását gyermekeink egészséges lépéseiről.

További előnyök:

A merev saroknak köszönhetően a gyerkőc talpa megfelelően stabilizálódik, a bőr talpbetét pedig egyszerre nyújt kényelmet és természetes környezetet a fejlődő lábnak. A praktikus tépőzáras rögzítés megkönnyíti a gyermek számára a cipő önálló fel- és levételét, ami fontos szempont az önállóság elsajátításának folyamatában.

A Befado gyerekszandál kiválasztásával nem csak a kicsi lábak gyönyörű megjelenésébe fektet be, hanem mindenekelőtt az egészséges fejlődésükbe és a mindennapi viselet kényelmébe. Hagyja, hogy gyermeke minden nap élvezhesse a mozgás szabadságát és az egészséges lábfejet, Ön pedig szülőként nyugalmat fog érezni, ha tudja, hogy a legmagasabb elvárásoknak megfelelő terméket választott.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló Bőr talpbetét Egészséges láb jele
  • Szín: rózsaszín ezüst szürke
  • Anyag: Szövet
  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár

Köszönjük megjegyzését.

|
|
|