Befado sárga gyermekcipő 250P093 kék szürke sokszínű

A termék nem elérhető ;(

A Befado sárga gyerekcipő 250P093 tökéletes megoldás aktív, energikus gyerekeknek, akiknek kényelmes és biztonságos, kalandokkal teli nyárra van szükségük.

A finom kis lábak szem előtt tartásával készült színes szandálok a funkcionalitást vonzó dizájnnal ötvözik. A kék és szürke árnyalatok sokszínű ékezetekkel kiegészítve minden bizonnyal tetszeni fognak a kis felfedezőknek, és varázslatot kölcsönöznek minden gyermekstílusnak.

A Befado termékek híresek arról, hogy gondoskodnak a gyermekek lábának egészséges fejlődéséről, a 250P093 modell pedig tökéletes példa erre. A szellős pamutszövetből készült felsőrész nem csak a magas higiéniát garantálja, hanem biztosítja a lábnak a szükséges légzési feltételeket is, ami a meleg napokon döntő fontosságú.

A Flex-B rendszer egy innovatív tulajdonsága ezeknek a szandáloknak, amely lehetővé teszi, hogy az ortopéd ajánlása szerint a megfelelő helyre hajlítsák, így biztosítva a láb helyes pozícióját járás közben. Ezáltal a Befado sárga gyerekcipő nem csak kényelmes, hanem támogatja a kisgyermek egészséges fejlődését is.

Az "Egészséges láb jel" tanúsítvány további megerősítése annak, hogy a cipőket szakemberek ajánlják, és megfelelnek a fiatal felhasználók igényeinek. További előnyök, mint például a sárga betét a talpban, amely a termék eredetiségét jelzi, és a merev sarok, amely garantálja a megfelelő stabilitást, megkülönbözteti ezeket a szandálokat a versenytárs ajánlatoktól.

A tépőzáras rögzítés nemcsak praktikus, hanem lehetővé teszi, hogy a gyerekek önállóan is fel- és levehessék cipőket, ami újabb lépés a függetlenség felé.

Fiúknak készültek, de az univerzális színek és dizájn sok lány öltözékéhez is passzol. A Befado sárga gyerekcipő 250P093 minden bizonnyal nagyszerű választás azoknak a szülőknek, akik a divatos és stílusos megjelenés mellett fontosnak tartják gyermekük egészségét és kényelmét.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló Egészséges láb jele
  • Szín: kék szürke sokszínű
  • Anyag: Szövet
  • szex: A fiúk
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár

Köszönjük megjegyzését.

|