Befado rózsaszín gyerekcipő 213P100

A termék nem elérhető ;(

Gyermekeink számára a megfelelő lábbeli kiválasztása kulcsfontosságú eleme egészséges és megfelelő fejlődésük biztosításában. A Befado, a jól ismert gyerekcipők gyártója 213P100-as rózsaszín lánycipőjét azoknak a kis világfelfedezőknek ajánlja, akik az első lépéseiket teszik meg. Az eredeti, lányos, nyitott lábujjak miatt érdekes PAPI modell tökéletes tavaszi és nyári felfedezőútra.

A cipők kiváló minőségű pamut anyagokból készültek, amelyek lehetővé teszik a kis lábak lélegzését és a higiéniát még a legmelegebb időben is. Ez azért fontos, mert a gyermekek lábai intenzív növekedésének és mozgékonyságának időszakában a megfelelő légáramlás számos bőrgyógyászati ​​problémát megelőzhet.

Ennek a modellnek az egyedisége az innovatív Flex-B rendszerben is rejlik, amely lehetővé teszi a talp természetes meghajlását az ortopéd szakemberek által javasolt helyen. Ez a funkció garantálja a kis felhasználó maximális kényelmet és támogatja a láb helyes pozícióját járás közben.

Ezenkívül a Befado nem feledkezik meg az esztétikáról sem. Rózsaszín és aranyos kiscicás rátétje szemet gyönyörködtetővé varázsolja a cipőt, és a gyerek gardróbjának gyönyörű elemévé teszi. A stabil kapcsok nemcsak vonzóbbá teszik a papucs megjelenését, hanem a cipők könnyű és biztonságos rögzítését is biztosítják – ezt a funkciót a gyerekek szülei különösen értékelik.

A Befado, mint gyártó nagy jelentőséget tulajdonít a gyermekek egészségének, amit megerősít az "Egészséges láb" jelzés jelenléte - ez garantálja, hogy a cipők nemcsak szépek, hanem ergonomikusak is. A merev sarok egy másik előny, amely támogatja a gyermek lábának helyes testtartását és stabilitását.

A Befado gyerekcipő sorozatban a mindennapi kalandok kényelmessé és biztonságossá válnak. A lányoknak szánt „Gyermekpapucs” kategóriájú, rózsaszín PAPI modell a kiválasztott értékesítési pontokon kapható, és ideális választás a világot minden részletében felfedezni vágyó fiatal felfedezőknek.

  • Szín: rózsaszín
  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Kapcsok
  • További információ: Merev sarkú számláló Egészséges láb jele
  • karakter: hiánya
  • Anyag: Szövet

Köszönjük megjegyzését.

|