Befado princess gyors cipő 109P228 fekete ekru

A termék nem elérhető ;(

Fedezze fel a mesevilág varázsát a mindennapi használat során a neves Befado gyermekcipőgyártó korlátozott számú gyerekcipőjével, a "Speedy princess 109P228"-val. Ezeket a szokatlan fekete és ekrü papucsokat kifejezetten azoknak a kis álmodozóknak tervezték, akik igazi hercegnőnek akarják érezni magukat.

A projektet a jótékonyság izzása jellemzi, mert a Befado Monika Jaskólskával, a "Nem helyes, nem segíteni" alapítvány alapítójával együttműködve nemes célban vesz részt - a gyermekpszichiátria támogatásában. A „Szívből papucs” kezdeményezésnek köszönhetően a kollekció minden lábbelije közvetlen pénzügyi támogatást jelent: minden eladott papucsból 1 PLN jut a rászoruló gyerekeknek.

A Befado lábbeli specifikációja garantálja a gyermekek legmagasabb kényelmét és biztonságát. A cipők „Healthy Foot Sign” tanúsítvánnyal rendelkeznek, amely megerősíti ergonómiai formáját és egészségügyi tulajdonságait. A merev sarok stabilizálja a lábat, ami fontos a gyermek lábfejének megfelelő fejlődéséhez. A bélésben használt Soft B-System rendszerrel kombinálva gyermeke lábai nemcsak védelmet, hanem kivételes viselési kényelmet is kapnak.

A papucsok fantáziadús dizájnjához inspiráló hercegnők képei társulnak, amelyek minden kis hölgyet biztosan elvarázsolnak. A praktikus tépőzáras rögzítés megkönnyíti a gyermekek számára a cipők önálló fel- és levételét, életkortól függetlenül.

A Befado termékek tartósak és szilárdak a kiváló minőségű anyagok használatának köszönhetően. Az anyag, amelyből ezek a papucsok készülnek, könnyen tisztíthatók és tartósak, így tökéletesek a mindennapi játékhoz, valamint az óvodai vagy iskolai viselethez.

Befado gyerekcipő "Speedy princess 109P228" - ez több, mint egyszerű papucs, ez egy darab a varázslatos világból hétköznapi változatban, kombinálva azzal a küldetéssel, hogy segítse és gondoskodjon a legkisebb lábak egészséges fejlődéséről. Bájos, funkcionális és a gyermekek érdekeit szem előtt tartva – ez a papucs olyan választás, amely a kis hercegnőknek és felelősségteljes szüleiknek egyaránt tetszeni fog.

  • karakter: Egyéb
  • További információ: Merev sarkú számláló Egészséges láb jele
  • Szín: fekete ekru
  • Anyag: Szövet
  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár

Köszönjük megjegyzését.

|