Befado gyermekcipő 212P070 rózsaszín szürke

A termék nem elérhető ;(

A bájos rózsaszín és szürke árnyalatú Befado 212P070 gyerekcipő tökéletes választás gyermeke számára, aki a világ első, de egyben minden további lépését is megteszi. Felelős szülőként és gyámként tudjuk, hogy mennyire fontos a gyermekek egészséges fejlődésének támogatása, és a Befado cipők ezt szem előtt tartva készülnek.

A lányoknak tervezett, szórakoztató és praktikus papucsokat ortopéd szakemberek ajánlják, és tanúsítvánnyal rendelkeznek, amely garantálja a kiváló minőséget. Biztosítjuk Önt, hogy egy kis felfedező dinamikus életét szem előtt tartva a Befado cipők talpát könnyűre és rugalmasra terveztük. Ez lehetővé teszi, hogy a kis lábak természetesen mozogjanak, és rugalmasak legyenek futás, ugrás és bármilyen más kaland során.

A lábbeli felsőrésze kiváló minőségű, légáteresztő pamutszövetekből készült, ami a mindennapi higiénia és a viselési kényelem szempontjából rendkívül fontos. Ügyelünk arra, hogy a gyermek bőre szabadon lélegezzen, és a cipő ne okozzon irritációt még a legintenzívebb játéknapon sem.

Ezeket a különleges papucsokat olyan kis individualisták számára terveztük, akik szeretnek kitűnni. A szürke szín klasszikus alap, melyet gyönyörűen élénkítenek a rózsaszín elemek és a narancssárga részletek, vidám és vicces karaktert adva a cipőknek. A dizájn kiegészítése egy merev sarokellenzővel garantálja a megfelelő bokatartást és a sérülések elleni védelmet.

A Befado 212P070 tépőzáras lábbelik a legkisebb felhasználók számára is könnyű használatot garantálnak. Ez lehetővé teszi a gyermek számára, hogy önállóan vegye fel és vegye le a cipőt, ami segíti a készségek fejlesztését és elősegíti az önállóságot.

Az egyedi csomagolású termék súlya mindössze 0,4 kg, ami rendkívül könnyűvé és praktikussá teszi ezeket a papucsokat, mind nyaralásra, mind óvodába vagy iskolába szállítására.

A Befado gyártó évek óta élvezi a szülők bizalmát, olyan lábbeliket kínál, amelyek nem csak szépek, de mindenekelőtt biztonságosak és jót tesznek a fejlődő lábak egészségének. A Befado 212P070 papucs kiválasztásával bizonyított minőséget választ gyermeke számára.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló
  • Szín: rózsaszín szürke
  • Anyag: Szövet
  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár
  • A termék súlya egyedi csomagolással: 0.4

Köszönjük megjegyzését.

|