Befado gyermekcipő cipő papucs 251Q094 kék szürke

A termék nem elérhető ;(

A kényelmes és egészséges gyermekcipők jól ismert gyártója, a Befado egy olyan gyerekcipő modellt mutat be tornacipő-papucs formájában, amely könnyedén megtalálja majd helyét minden kisgyermek és szülő szívében, aki a legjobbat akarja gyermekének. . Befado tornacipő modell A 251Q094 a funkcionalitás, a stílus és az egészség kombinációja a gyermekek fejlődő lábának.

A lábbelik készítésekor a gyártó fő célja, hogy biztosítsa a gyermek lábfejének megfelelő fejlődését. Ezért a 251Q094 modell rendelkezik az "Egészséges láb" tanúsítvánnyal - garantálja, hogy a tornacipők és papucsok megfelelnek a legmagasabb ortopédiai szabványoknak, amit a szakemberek is megerősítettek.

A legjobb minőségű pamutszövetből készült, vonzó kék és szürke árnyalatokban, amelyek vizuálisan és funkcionálisan is kellemes, a farmer stílusára emlékeztető dizájnt hoznak létre. Ezek a tornacipők nem csak stílusosak, de praktikusak is: tépőzárral vannak rögzítve, ami megkönnyíti a gyermek önálló öltözködését. A biztonság és a viselési kényelem növelése érdekében gumiszalagokat is alkalmaznak a lábhoz való jobb illeszkedés érdekében.

A merev sarok egy másik fontos elem, amely támogatja a láb megfelelő helyzetét és megakadályozza a csontszerkezetben bekövetkező kedvezőtlen változásokat. A kialakítást egy rugalmas, profilozott, csúszásmentes termogumi talp egészíti ki, amely növeli a stabilitást és a biztonságot járás, futás vagy játék közben különböző felületeken.

A használat kényelmét a bélés is fokozza - puha pamutszövetből készült talpbetét, amely biztosítja a megfelelő légáramlást és a cipő belsejének higiéniáját. Ennek a bélésnek a szürke színe praktikus megoldás, amely nem fedi fel gyorsan a használat nyomait.

Érdemes megjegyezni, hogy ezeket a tornacipőket lányoknak ajánljuk, és a kék árnyalataiban is kaphatók szürke hozzáadásával, így könnyen kombinálhatók sok gyerekstílussal. Az ezüst csillagok finom alkalmazása sötétkék alapon olyan divatos részletet biztosít, amely a fiatal felhasználóknak biztosan tetszeni fog.

A termék a „Gyermekpapucs” kategóriában kapható, mely otthoni és óvodai, iskolai használatra egyaránt javasolja, ahol a láb egészséges fejlődéséről való gondoskodás egyaránt fontos.

Összefoglalva, a Befado ismét egy olyan terméket kínál, amely ötvözi az esztétikát, a kényelmet és a gyermekek lábának egészséges fejlődéséért való gondoskodást, amely a tornacipő papucsot wz-vé teszi. A 251Q094 kiváló választás lesz minden szülőnek és gyermeknek, aki értékeli a kényelmet és a stílust.

Köszönjük megjegyzését.

|
|