Befado gyermekcipő mm 110P436 rózsaszín

A termék nem elérhető ;(

A szóban forgó termék 110P436 modellszámú Befado gyerekpapucs rózsaszín színben. Az egyedülálló Mummy & Me kollekció része, amelyet két márka - az Inblu és a Befado - együttműködésével hoztak létre. Ezt a kollekciót az anyák és lányaik szem előtt tartásával tervezték, lehetővé téve számukra, hogy hozzáillő papucsokat viseljenek, amelyekben olyan motívumok szerepelnek, mint a cica, az egyszarvú, a sün, a szarvas vagy a pingvinek.

A Befado papucsokat lányoknak tervezték, és számos részlet jellemzi, amelyek biztosítják a gyermek lábának kényelmét és egészséges fejlődését. A gyerekek ergonómiáját szem előtt tartva tervezett Speedy modell bokacsattal rendelkezik, amely a megfelelő helyzetben tartja a lábbelit, biztosítva a stabil járást. A szélesebb lábujj helyet biztosít a mozgó ujjaknak, ami fontos a gyermek lábának megfelelő kinetikája szempontjából. A papucsok légáteresztő talppal rendelkeznek, amelyek segítenek csökkenteni a lábizzadást.

A papucsok szövetből készültek, ami jó teljesítményt és rugalmasságot biztosít. A lábbeli további előnye a merev sarok ellentét, amely támogatja a sarok helyes elhelyezését és megakadályozza annak elmozdulását.

A Befado a gyermekcipők jól ismert és megbecsült gyártója, ennek a márkának a papucsait gyakran választják a szülők, akik törődnek gyermekeik lábfejének megfelelő fejlődésével. A rózsaszín szín és a tetszetős minták minden bizonnyal tetszeni fognak a kis felhasználóknak, a csat típusa pedig megkönnyíti a gyermek számára a cipő önálló fel- és levételét.

A termék súlya egyedi csomagolással 0,4 kg, ami arra utal, hogy könnyű és nem jelent többletterhelést a gyermek fejlődő lábának. Ezek a papucsok a gyermekcipők kategóriába tartoznak, és a gyermektermékek rovatban érhetők el.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló
  • Szín: rózsaszín
  • Anyag: Szövet
  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Kapcsok
  • A termék súlya egyedi csomagolással: 0.4

Köszönjük megjegyzését.

|