Befado gyermekcipő 907P126 rózsaszín

A termék nem elérhető ;(

Adjon gyermekének kényelmet és stílust a neves Befado márka legújabb gyermekcipő kollekciójával. Az elragadó rózsaszín színű 907P126 tornacipő több, mint egyszerű cipő - ez az egészséges fejlődés és a mindennapi viselet örömének garanciája. Kifejezetten olyan lányok számára készült, akiknek a lába a leggyorsabban nő és formálódik - 18-tól 26-os méretig.

A Befado tervezői a legfiatalabb felhasználókra gondolva olyan tornacipőket alkottak, amelyek nem csak elkápráztatják az arculatukat, de mindenekelőtt támogatják a helyes testtartást. Ebben a cipőben minden lépés egy lépés az egészség felé, mindezt a tekintélyes Healthy Foot Jelnek köszönhetően, amely a legmagasabb minőséget és biztonságot igazolja a fejlődő láb számára.

Ezeknek a fantasztikus tornacipőknek a fókuszpontja az imádnivaló macska motívum, amely a cipők hegyét díszíti, felhívja magára a figyelmet és mosolyt csal a kis állatbarátok arcára. Ezt a kiegészítést a kaland és a szórakozás szeretete ihlette – ez minden bizonnyal minden gyermek szívéhez közel áll.

Befado gondoskodott a fontos részletekről is. A merev sarokpult megbízható támasztást nyújt a lábnak, biztosítva a megfelelő stabilizálást, ami rendkívül fontos aktív játék vagy az első járási kísérletek során. A tépőzár pedig nem csak gyors és kényelmes megoldás, hanem lehetővé teszi a gyermek számára, hogy önállóan öltözködjön és cipőt igazítson, ami fontos lépés az önállóság és a mozgáskoordináció fejlesztésében.

A légies, természetes pamut anyagokból készült tornacipők tökéletesek a meleg napokra, biztosítják a megfelelő légáramlást és megakadályozzák a láb túlzott izzadását. A lábbeli könnyedsége kihat a használat kényelmére, következésképpen a baba kényelmére, ami minden szülő számára elsődleges.

Ha a Befado 907P126 rózsaszín gyerekcipőt választja, Ön nem csak bájos és praktikus tornacipőt választ lányának, hanem a lábának megfelelő védelmébe és fejlesztésébe fektet be. A Maxi tornacipők minden kis hercegnőt megtetszenek, és számtalan órányi örömteli felfedezést biztosítanak számára a világban.

  • karakter: Egyéb
  • További információ: Merev sarkú számláló Egészséges láb jele
  • Szín: rózsaszín
  • Anyag: Szövet
  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár

Köszönjük megjegyzését.

|