Befado gyermekcipő 869Y142 sötétkék sokszínű zöld

A termék nem elérhető ;(

A kényelem és a biztonság a legfontosabb kritériumok a gyermekcipők kiválasztásánál. A Befado, a jól ismert gyermekcipő-gyártó nagy jelentőséget tulajdonít annak, hogy minden cipő ne csak vizuálisan legyen vonzó, hanem mindenekelőtt funkcionális és egészséges legyen a gyermek lábának. A 869Y142 modell tökéletes példája mindezen tulajdonságok kombinálásának.

A Befado 869Y142 gyermekcipő sötétkék színben kapható, sokszínű és zöld ékezetekkel, amelyek minden bizonnyal felkeltik a figyelmet és vonzzák a gyerekeket. A dizájn úgy lett megtervezve, hogy könnyen illeszthető legyen az óvodás gyerekek mindennapi öltözékéhez.

A gyermekpapucsok vitathatatlan előnye az ergonomikus kialakítás, amely a lábfej megfelelő fejlődését célozza. A merev sarok és a stabil oldalak megakadályozzák a boka instabilitását, ami fontos az óvodai játékok során. A megfelelő kialakításnak köszönhetően a láb a megfelelő helyzetben marad, ami kényelmes viseletet jelent.

A Befado cipők speciálisan kitett orrú szandál megoldással vannak felszerelve, ami növeli a szellőzést és lehetővé teszi a láb "lélegzését", csökkentve a túlmelegedés és az izzadás kockázatát. A felsőrész kiváló minőségű pamutszövetből készült, melynek köszönhetően a gyerekek lábbőre mindig szellős és egészséges.

A 869Y142 modell másik előnye a felhúzás egyszerűsége - a tépőzáras segítségével a gyermek gyorsan és egyszerűen felveheti saját cipőjét, ami minden bizonnyal pozitív hatással lesz önállóságuk fejlesztésére.

A gyermekek legmagasabb minőségéről és biztonságáról gondoskodva a Befado bőrbetétet is biztosított, amely további kényelmet és higiéniát biztosít. A cipők rendelkeznek a szükséges tanúsítvánnyal és ortopéd ajánlásával, ami garantálja a szülőknek, hogy gyermekeik egészségét kímélő terméket választanak.

Érdemes megjegyezni, hogy a Befado 869Y142 gyerekcipők fiúknak készültek, de univerzális kialakítása jól állhat a lányoknak, különösen, ha olyan színeket kedvelnek, mint a sötétkék, zöld és a változatos, vidám minták.

Összefoglalva, a Befado 869Y142 remek választás azoknak a szülőknek, akik kényelmes, biztonságos és esztétikus kivitelű papucsot keresnek az óvodában aktív órákat eltöltő gyermekeik számára. Kényelmet, higiéniát és támogatást nyújtanak a gyermeknek ebben a fontos életszakaszban, amikor annyi időt tölt játékkal és járni tanulni.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló Bőr talpbetét
  • Szín: haditengerészet sokszínű zöld
  • Anyag: Szövet
  • szex: A fiúk
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár
  • Gyártó kód: BM87246

Köszönjük megjegyzését.

|