Befado gyermekcipő 869X144 kék ezüst szürke

A termék nem elérhető ;(

Befado – megbízható társ a gyerekek kalandjaihoz

A Befado gyerekcipő tökéletes választás azoknak a szülőknek, akik olyan lábbelit keresnek, amely a kényelmet, a tartósságot és az egészséget ötvözi a gyermek fejlődő lábának. A kék, ezüst és szürke 869X144-es modellt olyan dinamikus lányok számára tervezték, akik aktívan töltik az idejüket az óvodában és azon túl.

A cipő megfelelő felépítése elengedhetetlen

A Befado lábbeliket megkülönböztető kulcselemek a merev sarok és a stabil oldalak. Ezek a részletek garantálják a láb megfelelő alátámasztását, természetes helyzetben tartva és megelőzve az esetleges sérüléseket a fizikai játékok során. Ez jelentősen befolyásolja a gyermek egészséges fejlődését és napi tevékenységei kényelmét.

Légáteresztő anyagok a kényelem és a higiénia érdekében

A kiváló minőségű, légáteresztő pamutszövetből készült felsőrész nem csak a kényelmet, hanem a higiéniát is garantálja. A láb szárazon tartása intenzív mozgás közben is az az alapkövetelmény, aminek a Befado gyerekpapucs megfelel.

Függetlenség a felállításban - a fejlődés fontos szakasza

A tavaszi és nyári napok tökéletesek a szabadtéri szórakozáshoz, a Befado szandálok nyitott orrjai pedig további szellőzést biztosítanak, ami elengedhetetlen a melegebb napokon. A tépőzáras rögzítőrendszer megkönnyíti a gyermek önálló cipő-fel- és levételét, mely fontos nevelési elem, támogatja a finommotorika fejlesztését.

Egészséges láb jel – a biztonság szimbóluma

Minden szülő, aki a legjobb feltételeket kívánja biztosítani gyermekének a fejlődéshez, értékelni fogja, hogy a Befado cipők az Egészséges láb jellel rendelkeznek. Ez garancia arra, hogy a termék megfelel a szigorú ergonómiai és biztonsági előírásoknak, és egészséges hatásukat a gyermekek lábára az ortopéd szakemberek javasolják.

Érezhető minőség

A Befado lábbeli gyártása során a részletekre fordított figyelem a bőr talpbetéten is látható, amely további kényelmet biztosít és felszívja a felesleges nedvességet. Az anyagok, amelyekből a cipők készülnek, a tartósság és az esztétika, valamint a sokoldalú felhasználás figyelembevételével kerültek kiválasztásra.

A Befado lábbeli kiválasztásakor a szülők nem csak esztétikus kivitelű és látványos papucsokat választanak gyermekeik számára, de mindenekelőtt lábuk egészségébe és megfelelő fejlődésébe fektetnek be. A Befado 869X144 olyan lábbeli, amely megfelel a legfiatalabb divatosok és szüleik elvárásainak, akik a legjobb megoldást keresik gyermekeik aktív életmódjához.

  • karakter: Egyéb
  • További információ: Merev sarkú számláló Bőr talpbetét Egészséges láb jele
  • Szín: kék ezüst szürke
  • Anyag: Szövet
  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár
  • Gyártó kód: BM101302

Köszönjük megjegyzését.

|
|
|
|