Befado gyermekcipő 869X143 kék szürke sokszínű

A termék nem elérhető ;(

A Befado 869X143 gyerekcipő tökéletes megoldás egy aktív kisgyermek számára, akinek kényelmes és biztonságos lábbelire van szüksége a mindennapi használatra, különösen az óvodában. A színek - kék, szürke és sokszínű ékezetekkel - szemet gyönyörködtetővé és vonzóvá varázsolják a cipőt a gyerekek számára, és arra ösztönzik őket, hogy öltözködjenek.

A Befado tervezői tudják, milyen fontos a kis lábak fejlesztése, ezért a 869X143-as modellnél ügyeltek a legfontosabb egészségügyi szempontokra. A cipő merev sarka és stabil oldalai tökéletesen megtámasztják az apró lábakat, megfelelő helyzetben tartják, ami rendkívül fontos a tartáshibák megelőzése szempontjából. A nyitott lábujjak bevezetése a szandálokban további előnyt jelent, amely jobb levegőáramlást biztosít, és megakadályozza a láb túlmelegedését intenzív játék közben.

A légies pamutszövetből készült felsőrész egy másik szempont, amely a kis felhasználó kényelmét szolgálja. Ez az anyag nem csak a megfelelő szellőzést garantálja, hanem a gyermek lábának higiéniáját is, ami különösen fontos a meleg napokon.

A tépőzáras rögzítés nemcsak praktikus, hanem önállóságra is tanítja a gyerekeket. Az intuitív rögzítésnek köszönhetően a legkisebb gyerekek is gyorsan megtanulják fel- és levenni a Befado cipőket, felnőttek segítsége nélkül.

A Befado márka számára kiemelten fontos a gyermekek lábának biztonsága és egészsége, amit az ortopéd bizonyítványai és ajánlásai igazolnak. Ezeket a cipőket a részletekre való odafigyeléssel tervezték, hogy a szülők biztosak lehessenek abban, hogy olyan terméket választottak, amely támogatja gyermekük megfelelő fejlődését.

A Befado gyártója egyértelműen a fiúknak szánt "Gyermekpapucs"-ként határozta meg a cipőkategóriát, így ez a modell kivételesen jó választás óvodai és otthoni viseletre. A funkcionalitás, a dizájn és a láb egészségének gondozása kombinációja miatt a Befado 869X143 gyermekcipők megérdemelt elismerést kapnak a szülők és a szakemberek körében.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló
  • Gyártó kód: BM98784
  • Szín: kék szürke sokszínű
  • Anyag: Szövet
  • szex: A fiúk
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár

Köszönjük megjegyzését.

|