Befado gyermekcipő 869X136 rózsaszín sokszínű

A termék nem elérhető ;(

Befado 869X136 gyerekcipő - Kényelem és biztonság a kis lábaknak

A kicsik szeretik felfedezni a világot végtelen játékokon keresztül az óvodában. Ahhoz, hogy minden lépés biztonságos és kényelmes legyen, speciálisan kialakított lábbelire van szükség, amely megfelel az energikus gyerekek követelményeinek. A Befado 869X136 rózsaszínű, tarka díszítésű gyerekcipő tökéletes választás minden olyan lány számára, aki egyben keresi a kényelmet és a stílust.

A Befado a lábbelik egészséges fejlődéséről gondoskodva kiemelt figyelmet fordít a lábbelik konstrukciós részleteire. E bájos cipők megemelt sarka és stabil oldalai biztosítják a megfelelő lábtartást, amelyre a növekedési időszakban égetően szüksége van. A merev saroktartó kulcsfontosságú a stabilitás biztosításához járás, ugrás és futás közben.

A 869X136-os modellben látható szandálok úgy lettek kialakítva, hogy ne korlátozzák a kisujjak mozgását, miközben további szellőzést biztosítanak számukra. Ideális választás a melegebb napokra, amikor gyermekeink lábának különösen szüksége van a szellősségre és a frissességre.

További dicséretet érdemel a légies pamutszövetből készült felsőrész. Ez a légáteresztő képesség az esztétikus kialakításon túlmenően komfortot és higiéniát garantál a gyermek lábának egész nap.

Az önállóságot nagyon gyorsan megtanulják a gyerekek, ezért a Befado cipőket úgy tervezték, hogy a legkisebbek is könnyedén fel- és levehessék felnőttek segítsége nélkül. Kis lépés ez a szülőnek, de óriási ugrás a képességeit fejlesztő gyermeknek.

A biztonság az alap, ezért a Befado cipők megfelelő tanúsítvánnyal vannak ellátva, és az ortopédusok ajánlják. A szülők teljesen biztosak lehetnek abban, hogy a Befado lábbeli választásával gyermekeik lábának egészségét és megfelelő fejlődését választják.

A "Gyermekek » Gyerekeknek » Gyermekpapucsok" kategóriában a Befado lábbelik nemcsak funkcionalitásukkal tűnnek ki, hanem elbűvölő rózsaszín színükkel is, vidám, sokszínű részletekkel, amelyek minden bizonnyal felkeltik a figyelmet és kielégítik a divatos akcentusok fiatal szerelmeseit.

A gyermekek kalandjainak összetett világa olyan lábbeliket kíván meg, amelyek nemcsak stílusosak, hanem mindenekelőtt praktikusak és biztonságosak. A Befado 869X136 kiváló választás azoknak a szülőknek, akik gyermekük lábának egészségét szeretnék ötvözni örömteli és színes életmódjukkal.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló
  • Gyártó kód: BM98315
  • Szín: rózsaszín sokszínű
  • szex: Kislányok

Köszönjük megjegyzését.

|
|