Befado gyermekcipő 560X128 rózsaszín

A termék nem elérhető ;(

Befado – a szülők bizalmára méltó márka

A Befado 560X128-as gyerekcipő tökéletes választás minden kis hölgy számára, aki szereti a kényelmet és a lányos stílust. A Befado évek óta a gyermekcipők megbízható gyártója, amely a részletekre való odafigyeléséről és a legfiatalabb lábak kényelméről ismert. A cég legújabb kollekciójából származó rózsaszín gyermekpapucsok tökéletes példái a funkcionalitás és a vonzó dizájn ötvözésének.

Kialakítás és kényelem a kis lábaknak

A lányokat szem előtt tartva tervezett papucsok édes, rózsaszín színükkel tűnnek ki, ami kétségtelenül tetszeni fog ennek az árnyalatnak a sok kedvelőjének. A kiváló minőségű szövet használatának köszönhetően a lábbeli jó légáramlást biztosít, ami döntő fontosságú a gyermekek lábának egészsége és higiéniája szempontjából, különösen a melegebb napokon.

Merev sarok számláló - a biztonság garanciája

A Befado nagy jelentőséget tulajdonít az egészségmegelőzésnek, ezért a papucsok merev sarokkal vannak ellátva. Ez a szerkezet támogatja a gyermek lábának helyes helyzetét, és rendkívül fontos eleme a lábnövekedésnek, számos tartáshibát megelőzve.

Könnyen használható kapocs

Az 560X128 rózsaszín méretű gyerekcipők tépőzárasak, így a gyerekek gyorsan és önállóan vehetik fel és vehetik le a papucsokat. Ez a kényelmes megoldás önállóságra ösztönzi a gyerekeket, és a szülőknek magabiztosságot ad abban, hogy a cipők szilárdan a lábukon maradnak viselés közben.

Könnyűség és biztonság

A papucs súlya az egyedi csomagolással együtt mindössze 0,4 kg, ami azt jelenti, hogy könnyűek és nem terhelik a kis lábakat. Ennek köszönhetően a gyerekek szabadon játszhatnak és mozoghatnak anélkül, hogy a nehéz cipők okozta kényelmetlenséget éreznék.

Tökéletes óvodába és mindennapi használatra

A Befado papucs ideális megoldás aktív gyermekek és szülők számára, akik fontosnak tartják gyermekeik kényelmét és egészségét. Sokoldalúságuknak és kényelmüknek köszönhetően nem csak otthoni játékra, hanem óvodába is kiváló választás, ahol rendszeresen cserélik a cipőt.

Összefoglalva, a Befado 560X128 rózsaszín gyermekpapucs egy olyan termék, amely megfelel mind a kis felhasználók, mind a kényelmükre és fejlődésükre törekvő emberek elvárásainak. A lábbeli nem csak esztétikus, hanem mindenekelőtt a gyermekek egészségét és biztonságát szem előtt tartva készült.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló
  • Szín: rózsaszín
  • Anyag: Szövet
  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár
  • A termék súlya egyedi csomagolással: 0.4

Köszönjük megjegyzését.

|