Befado gyermekcipő 516X058 rózsaszín

A termék nem elérhető ;(

A gyermekcipő vásárlásakor három szempont a kulcsfontosságú: kényelem, biztonság és esztétika. A Befado, a neves gyerekcipők gyártója ezeknek az igényeknek a kielégítésére alkotta meg az 516X058-as modellt elbűvölő rózsaszín színekben, ami felkelti a dinamikus játékok és divatos kiegészítők minden kis szerelmese figyelmét.

A lányoknak szánt Befado sportcipők a funkcionalitás és a kényelmes dizájn kombinációja. Könnyen felvehetők a tépőzáras rögzítésnek köszönhetően, így még a legfiatalabb felhasználók is élvezhetik a függetlenséget az öltözködés során. Ráadásul ez a rögzítési mód garantálja a cipő tökéletes illeszkedését a gyermek lábához, ami döntő fontosságú a kis lábak fejlődése és egészsége szempontjából.

Egy fontos elem, amely megkülönbözteti ezt a modellt, a Befado 516X058 cipők merev sarka. Ez a tulajdonság biztosítja a láb stabilizálását és a sarok megfelelő alátámasztását, ami a gyermekek fizikai aktivitása esetén szükséges, különösen az intenzív növekedés és a helyes testtartás kialakulásának időszakában.

A cipő alacsony, ami könnyűvé teszi, és nem korlátozza a gyermek mozgását, miközben biztosítja a szabadságot és a kényelmet viselésekor. A rugalmas és masszív talp úgy készült, hogy elnyelje a futás, ugrás és egyéb sporttevékenységek során, valamint a mindennapi használat során - iskolába vezető úton vagy különféle sétákon - előforduló mikrorázkódásokat.

Az anyag, amelyből a cipő készül, olyan szövet, amely ellenáll a sérüléseknek és biztosítja a megfelelő légáramlást. Ennek köszönhetően a gyermek lába nem melegszik túl, ami a melegebb napokon különösen fontos. A szigetelés hiánya tökéletessé teszi tavaszi és nyári kiruccanásokhoz, garantálva a hőkomfortot.

Összefoglalva, a Befado 516X058 egy rózsaszín, sportcipő, amely nem csak a fiatal lányok esztétikai követelményeinek felel meg, de mindenekelőtt biztonságot és kényelmet biztosít mindenféle tevékenység során. Olyan lábbelikről van szó, amelyek tökéletesen illeszkednek a gyerekek dinamikus életstílusába, ugyanakkor vonzó kialakításának köszönhetően önbizalmukat is erősítik.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló
  • Szín: rózsaszín
  • Anyag: Szövet
  • Melegítés: nem
  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár
  • Magasság: alacsony

Köszönjük megjegyzését.

|