Befado gyermekcipő 350P004 sötétkék kék zöld

A termék nem elérhető ;(

A Befado egy olyan márka, amelyet a szülők nagyra értékelnek kiváló minősége és viselési kényelme miatt, különösen, ha a kis lábak egészséges fejlődéséről van szó. A Befado 350P004 szandál kiváló választás azoknak a szülőknek, akik gyerekcipőt keresnek nyári kirándulásokra és mindennapokra. Ezek a bájos szandálok számos vonzó színben, például sötétkékben, kékben és zöldben kaphatók, stílusos és praktikus kiegészítői a gyermek gardróbjának.

A kiváló minőségű anyagokból készült Befado szandálok felsőrésze légies pamutszövetből készült, higiénikus környezetet biztosítva gyermeke lábának. A bőrbetét emellett a használat kényelmét is befolyásolja, puhaságot és nedvességelvezetést biztosít, ami érzékeny gyermekbőr esetén fontos.

Ugyanilyen fontos szempont az ortopéd által javasolt helyeken hajlított Flex-B rendszerű talp, amely támogatja a láb megfelelő fejlődését. Ez tisztelgés a baba egészsége iránti törődés előtt, amit a gyártó által benyújtott „Egészséges lábjel” tanúsítvány is bizonyít, amelyet a magas ergonómiai és biztonsági előírásoknak megfelelő lábbeliknek ítélnek oda.

Érdemes odafigyelni a merev sarokra is, ami a gyermek lábfejének megfelelő formálásához szükséges. A szilárd tépőzár egy másik előnye ezeknek a szandáloknak - lehetővé teszik a kisgyermek számára, hogy könnyen felvehesse és beállítsa a cipőjét, és biztosítja a stabilitást járás, futás és játék közben. A tündérmesék vagy animációs filmek jellegzetes szereplőinek hiánya azoknak a szülőknek a javaslata, akik a visszafogott stílust kedvelik, és a lábbeliket különféle stílusokkal kombinálják.

Összefoglalva, a Befado 350P004 szandál praktikus, kényelmes és egészséges lábbeli minden energikus fiúnak, aki értékeli a kényelmet és a szülőket, akik gyermekeik lábának egészséges fejlődésére helyezik a hangsúlyt. Az érdekes színek, a kiváló kidolgozás és a tanúsított minőségi visszaigazolás ideális választássá teszik ezeket a szandálokat a nyári hónapokra.

  • Anyag: Szövet
  • szex: A fiúk
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár
  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló Bőr talpbetét Egészséges láb jele
  • Szín: haditengerészet kék zöld

Köszönjük megjegyzését.

|
|
|