Befado gyermekcipő 290X228 sötétkék kék

A termék nem elérhető ;(

Az óvodások lábfejének kényelme és egészséges fejlődése olyan terület, ahol a Befado 290X228 sötétkék és kék lábbeli új mércét állít fel. A márka szakemberei tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy a gyermekek lábai különleges ápolást és védelmet igényelnek. Ezért a Befado olyan lábbelik gyártására összpontosít, amelyek nemcsak gyönyörűek, hanem a szükséges támogatást is nyújtják egy fiatal felfedező végtelen tevékenységei során.

A Befado gyerekcipők kiváló minőségű pamutszövetből készült felsőrésze garantálja a légáteresztést, így a kicsi lábak egész nap szabadon lélegezhetnek. Függetlenül attól, hogy a gyermek az óvodában vagy a játszótéren játszik, a lába száraz és friss marad.

Az Absor-B rendszerrel felszerelt modern talp egy innovatív megoldás, amely növeli a biztonságot. Lágyítja minden lépését, minimálisra csökkentve a kemény felülettel való érintkezés okozta mikrosokkokat. Ez különösen fontos fiatal korban, amikor a csontok és az ízületek érzékenyek mindenféle rezgésre.

A bemutatott papucsok további előnye a merev sarokellenző, amely jól stabilizálja a sarkot és véd az ellenőrizetlen csavarodás ellen. Ennek köszönhetően a szülők megnyugodhatnak, hogy a gyermek lábfeje megfelelően meg van támasztva játék közben.

A Befado gondoskodott arról is, hogy a gyerekek önállóan bánjanak a cipőkkel. A rugalmas gumiszalagok lehetővé teszik a papucs könnyű fel- és levételét, ami fejleszti a gyermekek önállóságát.

Érdemes hangsúlyozni, hogy a sötétkék szín kék elemekkel kombinálva szemet gyönyörködtetővé varázsolja a papucsokat, és sok gyerekstílushoz passzol. Tökéletesek azoknak a fiúknak, akik óvodáskorban is szeretnek stílusosnak érezni magukat.

További bizonyítéka annak, hogy a gyártó gondoskodik a kis lábak egészségéről az ortopéd bizonyítványai és ajánlásai, amelyeket a Befado cipők megkaptak. Ez egyértelmű jelzés a szülők számára, hogy a 290X228-as sötétkék lábbelimodellbe fektetve olyan terméket választanak, amely támogatja gyermekeik lábfejének megfelelő fejlődését.

Egyenként csomagolva könnyű, 0,4 kg-os súlyuknak köszönhetően ezek a papucsok könnyen hordozhatók és hordozhatók is, ami további előny az aktív szülők és gyermekek számára. A Befado gyermekcipő választásával a szülők biztosak lehetnek abban, hogy kényelmet, biztonságot és nagyszerű megjelenést biztosítottak gyermeküknek az óvodai kalandok minden napjához.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló
  • Szín: haditengerészet kék
  • Anyag: Szövet
  • szex: A fiúk
  • Csatlakozó típusa: Összehúzó gumik
  • A termék súlya egyedi csomagolással: 0.4

Köszönjük megjegyzését.

|