Befado gyermekcipő 290X220 szürke

A termék nem elérhető ;(

Befado gyerekcipő 290X220 szürke - Kényelem és biztonság a kis lábaknak

Gondoskodjon gyermeke lábának megfelelő fejlődéséről és kényelméről már kiskorától kezdve a Befado 290X220 szürke színű gyermekcipők kiválasztásával. Tökéletesek óvodai papucsnak, de akár otthoni vagy kerti játékhoz is. Ezeket az univerzális és látványosan vonzó cipőket olyan aktív óvodásoknak tervezték, akiknek mindennap szilárd és biztonságos lábbelire van szükségük.

A Befado cipők légáteresztő talppal vannak ellátva, aminek köszönhetően az óvodás lába száraz és friss marad intenzív játék közben is. A sarokrészbe beépített Absor-B rendszer garantálja a mikrosokk elnyelését, ami döntő fontosságú a finom gyermeklábak megfelelő fejlődéséhez és egészségéhez.

A légies pamutszövetből készült felsőrész a legmagasabb használati kényelmet biztosítja. Ennek köszönhetően a papucs nem csak kellemes tapintású, hanem lehetővé teszi a bőr lélegzését és a higiénikus belső állapot fenntartását is. A varratokat és az anyagokat gondosan kiválasztották, hogy elkerüljék a kopást vagy a kellemetlen nyomást.

A Befado tervezői tudják, mennyire fontos a gyermekek számára az önállóság, ezért a cipőket úgy alakították ki, hogy a gyerkőc könnyen fel- és levehesse önállóan. Az elasztikus gumiszalagok gyerekjátékká teszik a cipők felhúzását, és nem igényelnek felnőttek segítségét.

A Befado 290X220 lábbeli nemcsak stílusosnak és funkcionálisnak tűnik, hanem mindenekelőtt biztonságos is. A merev sarok stabilizálja a lábfejet és biztosítja a helyes testtartást, a lábbeli pedig a tekintélyes "Egészséges Láb Jel" tanúsítvánnyal rendelkezik, és az ortopédusok ajánlják a gyermekek lábfejeinek megfelelő fejlődéséhez.

A Befado egy olyan gyártó, amely évek óta gyermekcipők gyártására specializálódott, és elismerést élvez a szülők és a szakemberek körében. A Befado 290X220 szürke gyermekpapucs kiválasztásával olyan terméket választ, amely ötvözi a modern dizájnt, a funkcionalitást és a gyermeke egészségének és fejlődésének gondozását.

Kategória: Gyermek papucs

Gyártó: Befado

Szürke színű

Anyaga: pamut szövet

Nem: Fiúk

Rögzítés módja: gumiszalag

További információ: Merev sarkú számláló, Egészséges láb jelzés

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló Egészséges láb jele
  • Szín: szürke
  • Anyag: Szövet
  • szex: A fiúk
  • Csatlakozó típusa: Összehúzó gumik

Köszönjük megjegyzését.

|
|