Befado gyermekcipő 290X201 sötétkék kék

A termék nem elérhető ;(

Befado - Kiváló minőség és kényelem a kis lábaknak

Amikor eljön az ideje, hogy megfelelő lábbelit válasszon óvodás gyermeke számára, győződjön meg arról, hogy nem csak aranyos, hanem mindenekelőtt egészséges és kényelmes cipőt ad neki. A Befado, a jól ismert gyerekcipők gyártója magas színvonala és a részletekre való odafigyelése miatt évek óta nagyra értékelik a szülőket. 290X201-es sötétkék és kék színben készült modelljük tökéletes választás gyermeke számára.

Ebben a cipőben a gyermek minden lépése biztonságos és kényelmes. A kifejezetten a gyermekek lábára tervezett Befado lábbelik figyelembe veszik a fiatal használó minden igényét. A légáteresztő talp biztosítja a levegő keringését és megakadályozza a láb túlmelegedését, ami különösen a melegebb napokon rendkívül fontos. Az Absor-B rendszer a viselési kényelemről is gondoskodik, amely elnyeli a mikrosokkokat – így a gyermek gond nélkül tud futni, ugrani és játszani, anélkül, hogy a lábát felesleges terhelésnek tenné ki.

A légies pamutszövetből készült felsőrész garantálja a kényelmet és a megfelelő higiéniát. A Befado cipőket úgy tervezték, hogy a gyermek önállóan is felvehesse – a gumiszalagok kényelmes és gyors rögzítési módot jelentenek, amellyel a legkisebb kezek is gond nélkül megbirkóznak.

A Befado lábbelik biztonságát az ortopéd bizonyítványai és ajánlásai igazolják. Ez lehetővé teszi a szülők számára, hogy megnyugodjanak, tudva, hogy olyan terméket választanak, amely támogatja gyermekük lábfejének megfelelő fejlődését. Ezenkívül a merev saroktámasz megtámasztja a sarkot, és megakadályozza annak kidőlését, ami kulcsfontosságú a növekedés és a helyes testtartás kialakítása során.

Ezt a modellt a klasszikus, de színes dizájn jellemzi, amely biztosan tetszeni fog a kis felhasználóknak. A sötétkék és kék színek univerzálissá teszik a cipőt, és könnyen hozzáilleszthetők a különféle gardróbokhoz. Óvodába és otthoni játékra egyaránt tökéletesek.

A Befado 290X201 cipő könnyedsége ellenére (egyedi csomagolással mindössze 0,4 kg) szilárd és tartós - megbirkózik egy elfoglalt gyermek tevékenységével. Ismert és elismert márka által gyártott, nagyra értékelik mind a gyerekek, mind a szülők, akik szeretnék gyermekeik számára a legjobb játék- és fejlődési feltételeket biztosítani. A Befado gyermekcipők kiválasztásával az egészséget, a kényelmet és a stílust választja, amelyek kéz a kézben járnak.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló
  • Szín: haditengerészet kék
  • Anyag: Szövet
  • szex: A fiúk
  • Csatlakozó típusa: Összehúzó gumik
  • A termék súlya egyedi csomagolással: 0.4

Köszönjük megjegyzését.

|