Befado gyermekcipő 273Y327 sötétkék

A termék nem elérhető ;(

Kényelem, egészség és stílus – ez a három szó tökéletesen jellemzi a Befado gyerekcipőket, különösen a 273Y327 modellt klasszikus sötétkék színben. Azoknak az aktív gyerekeknek készült, akik sok órát töltenek az iskolában, akiknek olyan lábbelire van szükségük, amely nem csak az intenzív használatot bírja, hanem a lábukra is vigyáz.

Az innovatív, légáteresztő talppal ellátott Befado cipő több mint kényelmes viselet. Ez a technológia biztosítja a láb kiváló szellőzését, segít fenntartani a megfelelő mikroklímát az egész napos tevékenységek során is. Nem mellékes a sarokrészbe épített Absor-B rendszer, amely elnyeli a mikrosokkokat. Ennek köszönhetően a kicsik futhatnak, ugrálhatnak és élvezhetik a szórakozást anélkül, hogy a lábukat felesleges terhelésnek tennék ki.

A levegős pamutszövetből készült felsőrész egy másik szempont, amely megkülönbözteti a Befado lábbelit a versenytársaktól. A gyermek lábai természetesen szellőznek, ami megakadályozza a túlmelegedést és támogatja a viselési higiéniát. Ez rendkívül fontos, mert a gyerekek gyakran hajlamosak túlmelegedni a lábukra, ami különféle betegségekhez vezethet.

A Befado gyártóként a gyermekek biztonságára és egészségére összpontosít. A cipőkön az Egészséges láb jelzés és az ortopéd által javasolt tanúsítványok szerepelnek. A merev sarokpult további stabilizálást és tartást biztosít a lábnak, ami rendkívül fontos a fejlődés első éveiben.

A 273Y327 modellt fiúk számára tervezték, és könnyen állítható tépőzáras rögzítőkkel rendelkezik, amelyek megkönnyítik gyermeke számára a cipő fel- és levételét. Nemcsak kényelmes megoldás, hanem az önállóság fejlesztését segítő oktató elem is.

A Befado gyerekpapucsok könnyűek - az egyedi csomagolású termék súlya mindössze 0,5 kg, ami azt jelenti, hogy a gyerekek szinte nem érzik, hogy a lábukon hordják. Ez egy további előny, amely lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy egész nap szabadon játsszanak.

Összefoglalva, a Befado 273Y327 gyermekcipő kiváló választás azoknak a szülőknek, akik szeretnének gyermekeik számára kényelmet és megfelelő ápolást biztosítani fejlődő lábuknak. A megfelelő fejlődést támogató és a biztonságot garantáló sötétkék papucs minden óvodás vagy általános iskolás számára kötelező darab.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló Egészséges láb jele
  • Szín: haditengerészet
  • Anyag: Szövet
  • szex: A fiúk
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár
  • A termék súlya egyedi csomagolással: 0.5

Köszönjük megjegyzését.

|