Befado gyermekcipő 273Y317 kék szürke sokszínű zöld

A termék nem elérhető ;(

Befado gyerekcipő 273Y317 - tökéletes papucs iskolai kalandokhoz

A kényelmes lábbeli az alapja az aktívan fejlődő gyermeknek. A Befado 273Y317 papucs tökéletes választás minden olyan kisdiák számára, aki sok órát tölt az iskolában. Egyedülálló felépítésüknek és gondos megmunkálásuknak köszönhetően ezek a cipők biztosítják a gyermekek lábának kényelmét és egészséges fejlődését.

A gyermekcipők megfelelő szellőzése kulcsfontosságú, és a Befado gondoskodott erről úgy, hogy a papucsokat légáteresztő talppal látta el. Ez az innovatív technológia lehetővé teszi, hogy lábait szárazon és egészségesen tartsa, megelőzve az izzadást és a kapcsolódó kellemetlenségeket.

A gyermekek kényes lábának védelme érdekében a Befado az Absor-B rendszert is bevezette. A sarokrészben elhelyezve elnyeli az intenzív futás és ugrás során fellépő mikrosokkokat az iskolai szünetekben. Ez garantálja, hogy a gyermek szabadon tudjon mozogni, minimálisra csökkentve a sérülések kockázatát.

A Befado cipők felsőrésze vonzó, sokszínű mintázattal rendelkezik, a kék, szürke és zöld árnyalatok dominálásával, és légies pamutszövetből készült. Ez további garanciát nyújt a kényelemre, lehetővé téve a lábbőr egész nap lélegzését. Semmi sem befolyásolja jobban gyermeke közérzetét, mint az, hogy szárazon és frissen tartja a lábát sok órás viselet után.

A biztonság kérdése a szülők prioritása, a Befado ezzel tisztában van, ezért lábbelijüket ortopédusok minősítik és ajánlják. Azt is érdemes hangsúlyozni, hogy ezek a papucsok merev sarkúak, ami fontos tulajdonság, amely támogatja a helyes testtartást és védi a finom bokát a ficamtól.

A Befado 273Y317 lábbelik egyedülálló előnye a Healthy Foot Sign, amely kiváló minőséget és ergonómiát bizonyít. Ennek köszönhetően a szülők biztosak lehetnek abban, hogy e papucs kiválasztásával a gyermekek lábának egészségébe és megfelelő fejlődésébe fektetnek be.

A Befado papucsok könnyen használható tépőzáras pántokkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a gyermek számára, hogy önállóan vegye fel és vegye le a cipőt, bevezetve ezzel a függetlenség világába.

Az anyag, amelyből a cipő készült, biztosítja a tartósságot és a könnyű tisztítást, amit minden bizonnyal értékelni fognak mind a gyerekek, mind a gondviselőik. Ezenkívül az élénk színek használata vizuálisan vonzóvá teszi ezeket a papucsokat, és minden bizonnyal sok fiatal felhasználó számára vonzó lesz.

Összefoglalva, a Befado gyerekcipő 273Y317 olyan papucs, amely egyesíti a kényelmet, az egészséget és a stílust, kiváló választás lesz minden fiú számára, aki kényelmes és biztonságos cipőt keres mindennapi használatra az iskolában.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló Egészséges láb jele
  • Szín: kék szürke sokszínű zöld
  • Anyag: Szövet
  • szex: A fiúk
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár

Köszönjük megjegyzését.

|