Befado gyermekcipő 273Y314 kék

A termék nem elérhető ;(

Befado gyerekcipő 273Y314 kék - Kényelem és biztonság a kis lábaknak

Minden gyermek egy kis felfedező, aki játékon és tanuláson keresztül fedezi fel a világot. Ezért olyan fontos számára, hogy olyan cipővel rendelkezzen, amivel nem csak gond nélkül ülhet az iskolapadban, hanem szövetségese lesz minden gyerekkori kalandja során. A Befado 273Y314 gyerekcipők bájos kék színben megfelelnek ezeknek a követelményeknek.

A legfiatalabbakat szem előtt tartva készült Befado cipőket kiváló minőségű kidolgozás és olyan részletek jellemzik, amelyek kulcsfontosságúak a gyermek fejlődésére és egészségére. A légáteresztő talp biztosítja a szükséges szellőzést, lehetővé téve a kis lábak lélegzését még a legintenzívebb játék során is. A sarokrészben található Absor-B rendszer egy olyan technológia, amely a mikrosokk elnyeléséért felelős - ez egy olyan alkatrész, amely biztosítja a kényelmet az iskola udvarán való séta, futás vagy ugrás során.

A légies pamutszövetből készült felsőrész garantálja a megfelelő higiéniát, különösen meleg napokon. A merev sarokpult stabilizálja a lábfejet, ami rendkívül fontos a gyermekek fejlődő mozgásszervi rendszere szempontjából. Ezen kívül a tépőzáras rögzítés egy olyan megoldás, amely a legkisebb felhasználók számára is lehetővé teszi a cipők önálló fel- és levételét, fejlesztve kézügyességüket és önállóságukat.

A Befado cipők kék színe sok fiúnak tetszhet, de azoknak a lányoknak is, akik szeretik ezt a színt. Az esztétika és a funkcionalitás kombinációja mindig jó választás, ha gyermekcipőkről van szó.

A Befado gyártó a kis lábak biztonságát szem előtt tartva gondoskodott arról, hogy termékei ortopéd által tanúsított és ajánlottak legyenek. A gyermek lábának egészséges fejlődéséről való gondoskodás tehát egy másik előny, amely kedvez ennek a nem csak divatos, de praktikus gyerekcipőnek is.

Az emelkedő kamatlábak megfelelő feltételeinek biztosítása befektetés az egészséges fejlődésbe. A 273Y314 kék Befado gyerekcipő a legapróbb részletekre való odafigyelés szinonimája, ami a mindennapi használat örömét és kényelmét jelenti. Akár az iskolában, akár a játszótéren – ezek a cipők kétségtelenül megfelelnek az energikus gyerekek kihívásainak.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló
  • Szín: kék
  • Anyag: Szövet
  • szex: A fiúk
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár
  • A termék súlya egyedi csomagolással: 0.4

Köszönjük megjegyzését.

|