Befado gyermekcipő 273Y307 sötétkék sokszínű

A termék nem elérhető ;(

A Befado 273Y307 gyermekcipők a tartósság, a kényelem és az érdekes dizájn tökéletes kombinációja, amely minden bizonnyal vonzó lesz a fiatal felhasználók számára. Ezeket a tetszetős kialakítású gyermekpapucsokat kifejezetten a fiúk növekvő lábának igényeihez szabták, így biztosítva a kényelmet a mindennapi tevékenységek során, óvodában, iskolában és otthon egyaránt.

A Befado márka tervezői ügyeltek arra, hogy a lábbeli ne csak funkcionális legyen, hanem a gyerekek érdeklődésének is megfeleljen – a felsőrész a számítógépes játékkiegészítőkhöz kapcsolódó motívumával hívja fel magára a figyelmet, ami kétségtelenül felkelti majd a virtuális szórakozás fiatal rajongóit.

A papucsok strapabíró anyagból készültek, ami garantálja a hosszú távú használatot. Ezenkívül a lábbelit könnyű tisztán tartani, amit a szülők kétségtelenül értékelni fognak. A cipők problémamentes fel- és levétele lehetséges a kényelmes tépőzárnak köszönhetően, amely stratégiai helyen – a csuklón – van elhelyezve. Ezzel a megoldással a lábbelit a gyermek lábának egyéni formájához igazíthatja.

A kicsi lábak egészségére is ügyeltek, ezt bizonyítja a merev sarokpult is, amely nem csak beépítve, hanem megfelelően merevített is, hogy megfelelő tartást biztosítson a gyermek fejlődő sarkának. Ez egy fontos elem, amely segít fenntartani a helyes testtartást.

A Befado 273Y307 lábbelin az "Egészséges láb jel" jelzés található, amely megerősíti, hogy ezek a cipők szigorú ergonómiai és kényelmi követelményeket teljesítenek. A gyermek lábai biztonságban vannak bennük, ami döntő fontosságú az intenzív növekedési és fejlődési időszakban.

A talp kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a stabilitást és a csúszásgátló tulajdonságokat, így megakadályozzák a baleseteket csúszós felületeken. A fehér talp stílusos kontrasztot alkot a sötétkék, sokszínű felsőrésszel, kifejezőt és modern karaktert adva a cipőknek.

Összefoglalva, a Befado 273Y307 gyermekcipők a minőség szinonimája, amelyben már sok szülő megbízott, akik olyan papucsot keresnek gyermekük számára, amely egyensúlyt biztosít a funkcionalitás, a biztonság és az esztétikus megjelenés között. Éppen ezért, ha olyan lábbelit keres fiának, amely a szülő és a gyermek elvárásainak is megfelel, akkor érdemes megfontolni ezt a modellt.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló Egészséges láb jele
  • Szín: haditengerészet sokszínű
  • Anyag: Szövet
  • szex: A fiúk
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár

Köszönjük megjegyzését.

|