Befado gyermekcipő 273X321 sötétkék kék

A termék nem elérhető ;(

A Befado a szülők által ismert márka, amelyet a szakemberek nagyra értékelnek, mivel olyan gyermekcipőket készítenek, amelyek támogatják a fiatal lábak egészséges fejlődését. A sötétkék és kék árnyalatú 273X321 modell ideális választás azoknak a fiúknak, akiknek kényelmes és funkcionális cipőre van szükségük iskolába és mindennapi játékhoz egyaránt.

Ezek a rendkívül kényelmes gyerekpapucsok légáteresztő talppal vannak ellátva, aminek köszönhetően a gyermek lába száraz és friss marad még sok órás aktív használat után is. A sarok területén használt innovatív Absor-B rendszer elnyeli a kis ütéseket járás közben, megvédi a fiatal ízületeket a túlzott terheléstől.

A Befado papucs felsőrésze kiváló minőségű pamutszövetből készült, ami nem csak a légáteresztést, hanem a magas szintű higiéniát is garantálja. Az anyag könnyen tisztán tartható, ami rendkívül fontos azoknak a gyerekeknek, akik gyakran megerőltetik cipőik tartósságát.

A biztonság elsődleges szempont, ezért a cipőket szigorúan tesztelték, és megkapták az ortopéd által ajánlott tanúsítványokat. A 273X321-es modell egyik legfontosabb tulajdonsága, a merev saroktartó támogatja a helyes lábtartást, ami akkor fontos, amikor a gyermek csontjai és izmai még az intenzív növekedés fázisában vannak.

A tépőzár egy másik előnye ezeknek a cipőknek. Lehetővé teszi még a legfiatalabb felhasználók számára is, hogy önállóan fel- és levehessék cipőket, ami segíti kézügyességük és önállóságuk fejlesztését.

Összefoglalva, a Befado 273X321 gyerekcipő sötétkék és kék színben a stílus, a kényelem és a technológia kombinációja, amely megfelel az aktív fiúk igényeinek. Ezek a cipők nemcsak az iskolai öltözék elegáns kiegészítői lesznek, de mindenekelőtt támogatják a gyermek lábfejének egészséges fejlődését. Az egyedi csomagolású termék súlya mindössze 0,4 kg, ami könnyedséget és kényelmet bizonyít, amit a fiatal felhasználók kétségtelenül értékelnek a mindennapi kalandok során.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló
  • Szín: haditengerészet kék
  • Anyag: Szövet
  • szex: A fiúk
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár
  • A termék súlya egyedi csomagolással: 0.4

Köszönjük megjegyzését.

|