Befado gyermekcipő 251Y165 szürke sokszínű

A termék nem elérhető ;(

A Befado 251Y165 gyermekcipő tökéletes megoldás azoknak a szülőknek, akik kényelmes és egészséges lábbelit keresnek óvodás gyermekük számára. A gyerekek lábának játék közbeni kényelmét és biztonságát nem lehet alábecsülni – ebben a cipőben a kicsik mindkettőt megtalálják.

A gyermekek lábának egészségét ápoló Befado lábbelik megkapták az „Egészséges láb” védjegyet, amely az ergonómikus kialakítás és a használhatóság garanciája a növekvő lábak számára. A 251Y165 modellt szürke színe különbözteti meg többszínű elemeivel, amelyek szemet gyönyörködtetnek, és különféle gyermekstílusokhoz illeszkednek.

Külön érdemes odafigyelni a talp felépítésére, amely könnyű és rugalmas. Ez lehetővé teszi, hogy a Befado cipő tökéletesen illeszkedjen a gyermek mozgékony és dinamikus lábához. Ennek köszönhetően a kicsik szabadon ugrálhatnak, futhatnak és korlátlanul fedezhetik fel a világot.

A biztonság is kulcsfontosságú, ezért a cipőket merev sarokvédővel látták el, amely stabilizálja a lábat és megvédi a sérülésektől. Ez különösen fontos azoknak a gyermekeknek, akik intenzív fejlődési szakaszban vannak, és megfelelő támogatásra van szükségük a lábukhoz.

A lábbeli anyaga pamutszövet, amely kiváló légáramlást biztosít, és egész nap száraz és egészséges környezetben tarthatja lábát. A higiénia és a viselési kényelem ezért magas szinten vannak.

A Befado tervezői kis megrendelőik függetlenségére is gondoltak, tépőzáras kötőelemek formájában terveztek megoldást. Így a gyerekek felnőttek segítsége nélkül is könnyedén fel- és levehetik a cipőt, ami különösen óvodában nagy előny.

A lányoknak szánt Befado 251Y165 cipő nem csak praktikus és egészséges választás, hanem divatos kiegészítője a gyerekgardróbnak is. Ezek olyan lábbelik, amelyeket a szülők teljes bizalommal választhatnak, hogy gyermekeik a legjobb minőségű terméket használják, amely gondoskodik a lábukról az egész napos tevékenységek során.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló Egészséges láb jele
  • Szín: szürke sokszínű
  • Anyag: Szövet
  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár

Köszönjük megjegyzését.

|