Befado gyermekcipő 251Y164 szürke sokszínű zöld

A termék nem elérhető ;(

A Befado - a gyermekcipők jól ismert és elismert gyártója - bemutatja a 251Y164 modellt: fiúk számára készült tornacipőket, amelyek nemcsak funkcionalitásukkal, hanem élénk megjelenésükkel is kitűnnek. Ezek a szürke, sokszínű, zöld elemekkel díszített cipők tökéletes megoldást jelentenek azoknak a szülőknek, akik kényelmes lábbelit keresnek gyermekeik számára óvodába, iskolába és mindennapi játékra.

A sportos szabást az aktív gyermekek számára tervezték, ötvözi a kényelmet és a stílust. Az elasztikus tépőzáras rögzítés lehetővé teszi, hogy a tornacipőt könnyedén a gyermek lábának egyéni formájához igazítsa, miközben a fiatal felhasználók könnyebben tudják önállóan fel- és levenni a cipőt. A merev sarokpult megfelelő tartást garantál egy kis lábnak, ami rendkívül fontos a gyermek növekedési és fejlődési folyamatában.

A fehér, rugalmas talp úgy lett kialakítva, hogy maximális kényelmet biztosítson a használat során és biztonságot nyújtson különféle felületeken. Az anyag, amelyből a cipők készülnek, kiváló minőségű műanyag, amely biztosítja a cipők tartósságát és tartósságát a mindennapi viselethez. A könnyen tisztítható anyagok használatának köszönhetően a Befado cipők hosszú ideig megőrzik esztétikus megjelenésüket.

A Befado 251Y164 gyerekcipők, bár főként fiúknak készültek, színeikkel és univerzális dizájnjával biztosan tetszeni fognak néhány lánynak. Sokoldalúságuk kiváló választássá teszi őket különféle alkalmakra, az iskolai tevékenységektől az otthontól távoli kirándulásokon át a játszótéren való játékig.

Ha ezt a Befado tornacipőt választják, a szülők biztosak lehetnek abban, hogy befektetnek gyermekeik lábának minőségébe, kényelmébe és egészséges fejlődésébe. Ezek a cipők nem csak jól néznek ki, hanem támogatják a helyes testtartást és megelőzik a lábproblémákat a jövőben.

Összefoglalva, a Befado 251Y164 modell gyerekcipő a stílus, a kényelem és a funkcionalitás tökéletes kombinációja, ami kiváló választássá teszi az energikus és aktív gyerekek számára, akik értékelik a szabadságot és a kényelmet, ugyanakkor szeretnének divatosnak tűnni.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló
  • Szín: szürke sokszínű zöld
  • Anyag: Műanyag
  • szex: A fiúk
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár
  • Gyártó kód: BM105625

Köszönjük megjegyzését.

|