Befado gyermekcipő 251Y162 kék rózsaszín sokszínű

A termék nem elérhető ;(

A Befado, a jól ismert gyerekcipők gyártója bemutatja a 251Y162 modellt - színes, kényelmes és egészséges papucsokat a legfiatalabb felhasználóknak. Ez a vidám cipőkialakítás a kis lábak kényelmét és biztonságát szolgálja az óvodában, otthon vagy más mindennapi tevékenységek során.

A 251Y162 sorozat Befado cipői elsősorban a funkcionalitásukkal tűnnek ki. A rugalmas, könnyű talp garantálja, hogy a cipő ne csak tökéletesen illeszkedjen a kis láb formájához, hanem minden lépésnél lehetővé teszi a mozgás szabadságát, ami rendkívül fontos egy óvodás energikus játéka során.

Ennek a modellnek a jellegzetessége, hogy lélegző pamutszövetet használnak mind a bélésben, mind a cipő felsőrészében. Ez a megoldás biztosítja a magas légáteresztő képességet, ami segít megőrizni az egészséges és száraz lábbőrt, megelőzve a túlzott izzadást és a kellemetlen szagok kialakulását.

A Befado a gyermekek függetlenségére is összpontosít. Az intuitív tépőzáras rögzítéseknek köszönhetően a kicsik önállóan is könnyedén fel- és levehetik a cipőt, ami fontos eleme önállóságuk és motorikus képességeik fejlesztésének.

Az „Egészséges láb jel” tanúsítvány megerősíti, hogy a Befado gondoskodik a gyermekek lábfejeinek megfelelő fejlődéséről. A 251Y162 modell merev sarokellenzővel rendelkezik, amely stabilizálja a sarkot és megakadályozza annak elcsúszását, ami különösen fontos a testtartási hibák megelőzésében.

A cipők kialakítása nemcsak a funkcionalitással, hanem az esztétikával is lenyűgöz. A kék és rózsaszín árnyalatú színváltozat többszínű mintával kombinálva minden kislánynak tetszeni fog, varázslatot kölcsönözve a gyermekek stílusának.

A Befado 251Y162 gyerekcipő tökéletes választás minden olyan lány számára, aki szereti a színes, kényelmes és egészséges cipőket mindenféle tevékenységhez. Akár a játszótéren, akár az óvodai asztalnál játszik – ezek a papucsok minden bizonnyal megfelelnek a gyerekek és szüleik elvárásainak.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló Egészséges láb jele
  • Gyártó kód: BM105864
  • Szín: kék rózsaszín sokszínű
  • Anyag: Szövet
  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár

Köszönjük megjegyzését.

|