Befado gyermekcipő 251X169 sötétkék rózsaszín ezüst

A termék nem elérhető ;(

Az óvodások számára megfelelő lábbeli kiválasztása az egyik legfontosabb döntés, amelyet a szülők meghoznak gyermekük egészséges fejlődésének és kényelmének biztosítása érdekében. A 251X169-es Befado gyerekcipő modellnél sötétkék, rózsaszín és ezüst színben olyan termékkel van dolgunk, amely tökéletesen megfelel az aktív gyerekek igényeinek.

A Befado cipőket energikus felhasználóknak tervezték, akik idejük nagy részét szórakozással és a világ folyamatos felfedezésével töltik. Ezeknek a cipőknek a könnyű és rugalmas talpa a kulcs a maximális kényelem biztosításához – alkalmazkodik a gyermek lábának formájához, valamint azokhoz a különféle felületekhez, amelyeken az óvodás fut, ugrik vagy gurul kalandjai során.

A megfelelő légáteresztő képesség egy másik tényező, amely egyedivé teszi ezeket a cipőket. A felsőrész légáteresztő pamutszövetből készült, amely nemcsak a hő távozását engedi, hanem a megfelelő higiéniát is fenntartja a cipő belsejében. Ez kiküszöböli a kellemetlen szagok és irritációk kialakulásának kockázatát, egészséges környezetet biztosítva a gyermek lábának.

A Befado gondoskodott arról is, hogy a lábbelik támogassák a megfelelő fejlődést. A merev sarokpult fontos elem, amely stabilizálja és védi a gyermek finom sarkát, megelőzve a helytelen lábtartást.

Nem feledkezhetünk meg a praktikus oldalról sem - a tépőzár tökéletes megoldás, amely lehetővé teszi a gyermek számára a cipő egyszerű és önálló fel- és levételét. Ez nagy előny azoknak a gyerekeknek, akik még csak most tanulnak önállósodni, és nagyszerű módja annak, hogy fejlesszék finommotorikát.

Esztétikailag a 251X169-es modell nagyon vonzónak tűnik. A sötétkék, rózsaszín és ezüst színek kombinációja szemet gyönyörködtetővé varázsolja a cipőket, és minden bizonnyal vonzóvá teszik a kis felhasználókat, különösen a lányokat, akik gyakran értékelik az ilyen élénk és divatos színeket.

Innováció, kényelem és stílus – ezek azok a tulajdonságok, amelyek megkülönböztetik a gyermekcipőket a Befadotól. A 251X169 modell kiváló választás azoknak, akiknek fontos a gyermekeik egészsége és fejlődése, valamint azoknak, akik szeretnék, hogy gyermekeik minden alkalomra divatosak és stílusosak legyenek. Az óvodáskorú gyermekek számára alkalmas Befado cipő befektetés a kis lábak kényelmébe és biztonságába, amelyek minden nap új lépéseket tesznek a világ felfedezésében.

  • karakter: Egyéb
  • További információ: Merev sarkú számláló
  • Gyártó kód: 251X169
  • Szín: haditengerészet rózsaszín ezüst
  • Anyag: Szövet
  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár
  • A termék súlya egyedi csomagolással: 0.28

Köszönjük megjegyzését.

|
|