Befado gyermekcipő 251X159 fehér rózsaszín ezüst szürke

A termék nem elérhető ;(

A Befado, a jól ismert gyerekcipők gyártója rendkívül elbűvölő és egészséges, kicsi lábaknak szóló, 251X159 jelzésű gyerekpapucsokat mutat be. Ezek a fehér, rózsaszín, ezüst és szürke elemekkel díszített cipők nem csak esztétikusak a szemnek, de mindenekelőtt támogatják a gyermek lábfejének megfelelő fejlődését, ami döntő fontosságú az élet első éveiben.

A Befado papucsokat olyan lányoknak tervezték, akik szeretik az aktív játékot, és olyan lábbelire van szükségük, amely kényelmet és biztonságot nyújt számukra a mindennapi kalandok során. Az óvodáskorú és kisiskolás korú gyermekek örömmel töltik el, hogy a praktikus tépőzáras rögzítésnek köszönhetően önállóan is fel- és levehetik a papucsokat. Ez nem csak a gyermek önállósodását könnyíti meg, hanem lehetővé teszi, hogy a lábbelit a kisláb egyéni igényeihez igazítsák.

A Befado lábbelik különösen fontos jellemzője a merev sarok ellentét, amely stabilizálja a lábfejet és megvédi a sérülésektől. A cipőben való mozgást megakadályozó módon varrt sarokpult az egészséges fejlődés és a finom bokák védelmének kulcsa.

Az is fontos, hogy ezek a papucsok rendelkezzenek az Egészséges Lábjegy tanúsítvánnyal. Ez garancia arra, hogy úgy készültek, hogy maximális kényelmet és egészséget biztosítsanak a fejlődő lábaknak. Ez egyfajta megkülönböztetés, amely megerősíti, hogy a termék megfelel a magas ortopédiai szabványoknak.

A kiváló minőségű anyagból készült cipő légies és kényelmes, tökéletes a melegebb napokra, de hasznos az óvodában vagy az iskolában való játék során is. A fehér, rózsaszín, ezüst és szürke árnyalatok színei lehetővé teszik, hogy a cipőket könnyedén hozzáigazítsd a különféle öltözékekhez, miközben megőrzi a lányos karaktert.

Összefoglalva, a Befado olyan gyermekcipőket mutat be, amelyek nemcsak szépek és divatosak, de mindenekelőtt kényelmesek és egészségesek a kicsi lábaknak. A 251X159-es papucs ideális megoldás azoknak a szülőknek, akik olyan lábbelit keresnek gyermekeiknek, amely támogatja a természetes fejlődésüket és biztosítja a mindennapi használat kényelmét.

  • karakter: Egyéb
  • További információ: Merev sarkú számláló Egészséges láb jele
  • Gyártó kód: BM99510
  • Szín: fehér rózsaszín ezüst szürke
  • Anyag: Szövet
  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár

Köszönjük megjegyzését.

|