Befado gyermekcipő 251Q095 szürke

A termék nem elérhető ;(

A Befado gyerekcipő 251Q095 modellel kiváló ajánlat azoknak a fiataloknak, akik sportolnak, akiknek fontos a kényelem és a divatos megjelenés. A bemutatott, semleges, szürke színű cipők sokféle sportstílushoz való illeszkedést biztosítanak, a benne található érdekes minták minden bizonnyal felkeltik a figyelmet és varázslatot kölcsönöznek minden kis divatosnak.

Ennek a lábbelinek az egyik legfontosabb előnye a vastagabb talp, amely nem csak strapabíró és strapabíró, de kiváló párnázást is biztosít futás vagy egyéb szabadtéri tevékenységek közben. A lapos talp biztonságos fogást és egyensúlyt biztosít, ami rendkívül fontos a gyermek lábfejlődésének összefüggésében.

A Befado 251Q095 cipőket kicsi, aktív felhasználók számára tervezték. A tépőzáras rögzítési rendszernek köszönhetően a legkisebb lányok is könnyedén fel- és levehetik őket, ami segíti az önállóság kialakulását. Az elasztikus gumiszalagok, ahol általában fűzőt helyeznek el, még jobban illeszkednek a különböző méretű és formájú lábakhoz, biztosítva, hogy a cipő stabilan és kényelmesen illeszkedjen.

A szellős anyagokból készült Befado lábbeli garantálja a gyermek lábának megfelelő légáramlását, ami rendkívül fontos, különösen fokozott aktivitás esetén vagy melegebb napokon. Ennek köszönhetően az apró lábak „lélegezhetnek”, ami a higiénia megőrzését, valamint az irritáció vagy túlmelegedés kockázatának csökkentését jelenti.

A cipők merev sarokvédővel vannak felszerelve, amely védi és megtámasztja a gyermek sarkát, megakadályozva annak elcsúszását. Érdemes odafigyelni a tekintélyes Healthy Foot Markra is, amely megerősíti, hogy a Befado lábbelik szigorú teszteken mentek keresztül, és ergonómikusnak, valamint a gyermekek lábfejlődésének barátságában is elismerték.

A gyerekpapucsok kategóriában a Befado márkát a szülők már régóta nagyra értékelik kiváló minősége, biztonsága és vonzó megjelenése miatt. A 251Q095 modell sem kivétel, és tökéletesen illeszkedik a gyermekcipők szigorú kritériumaihoz. Tökéletes azoknak a kislányoknak, akik különlegesnek akarják érezni magukat mind a játszótéren, mind a mindennapi tevékenységek során.

  • További információ: Egészséges láb jele Merev sarkú számláló
  • karakter: hiánya
  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár
  • Anyag: Szövet
  • Szín: szürke

Köszönjük megjegyzését.

|
Ajánlom.
|