Befado gyermekcipő 242P105 ezüst szürke

A termék nem elérhető ;(

Befado gyerekcipő 242P105 ezüstszürke - Kényelem és biztonság a kicsi lábaknak

Amikor cipőt választunk legkisebb gyermekeinknek, különösen a járni tanulóknak, ne csak a dizájnra figyeljünk, hanem mindenekelőtt a biztonságra és kényelemre. A 242P105 modellű Befado gyerekcipő ezüst és szürke árnyalataiban tökéletes választás minden kis divatos számára, aki megteszi első lépéseit.

A lengyel Befado gyártó terméke híres arról, hogy gondoskodik a gyermekek lábának egészséges fejlődéséről, és rendelkezik az ortopéd ajánlásainak megfelelő tanúsítványokkal. Ez nyugalmat ad a szülőknek, mert tudják, hogy gyermekeikről jól gondoskodnak. A PAPI modell egy bájos szandál, amelyet a melegebb napokra terveztek, amikor a gyermek lábának különösen jó szellőzésre és kényelemre van szüksége.

A kiváló minőségű pamutszövetből készült felsőrész garantálja a megfelelő higiéniát és lehetővé teszi a bőr lélegzését, ami az egészséges lábfejlődéshez szükséges. Ezenkívül a cipők fel vannak szerelve az innovatív Flex-B rendszerrel, amely lehetővé teszi, hogy a cipő a kulcsfontosságú helyeken az ortopéd ajánlásainak megfelelően meghajoljon. A talp megfelelő rugalmassága támogatja a láb természetes mozgását járás közben.

A Befado gyártója gondoskodott a lábbelik használatának gyakorlati szempontjairól is. A merev saroktartó segít stabilizálni a bokát, ami fontos számos tartási szabálytalanság megelőzésében. A szandálok praktikus kapcsokkal vannak felszerelve, hogy megkönnyítsék a felhelyezésüket és a láb egyéni igényeihez igazodjanak.

A szandálok korosztálya gyerekeknek szól – jelen esetben lányoknak, akik szeretik a klasszikus, lányos ezüst és szürke színeket. A cipő belseje 17,3 cm hosszú, ami a gyermek kényelmét jelenti.

További előny az "Egészséges láb jel" jelzés, amely megerősíti a szandálok ergonómiai és egészségügyi vonatkozásait. Az anyag, amelyből a cipő készül, szövet, amely ráadásul növeli a viselési kényelmet és a könnyű tisztántartást.

Összefoglalva, a Befado 242P105 gyermekpapucs a stílus, a kényelem és a védelem kombinációja. Az ezüstszürke szandál egyszerre bájos és funkcionális, így tökéletes választás azoknak a szülőknek, akik törődnek gyermekeik lábának egészséges fejlődésével.

  • karakter: hiánya
  • A belső betét hossza: 17.3
  • További információ: Merev sarkú számláló Egészséges láb jele
  • Gyártó kód: 242p105
  • Szín: ezüst szürke
  • Anyag: Szövet
  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Kapcsok

Köszönjük megjegyzését.

|