Befado gyermekcipő 242P104 rózsaszín szürke

A termék nem elérhető ;(

Kényelem, egészség és stílus – így jellemezheti röviden a neves gyerekcipőgyártó, a Befado rózsaszín és szürke Papi szandálját. A 242P104 modell a legfiatalabb felhasználók számára készült, ötvözi a modern dizájnt és a kis lábak megfelelő fejlődését támogató funkcionális megoldásokat.

A Befado gyermekcipőkben évek óta megbíznak a szülők, akik nagyra értékelik a magas minőséget és gondoskodnak gyermekeik egészségéről. A Papi szandálok esetében a gyártó egy lépéssel tovább lépett az ortopédusok által javasolt helyeken hajlékony, rugalmas talp bevezetésével. Ez az innovatív megközelítés azt jelenti, hogy a lábbeli nemcsak tökéletesen illeszkedik a lábfejhez, hanem járás közben is megtartja annak megfelelő formáját.

A légáteresztő talp és a természetes pamutszövet használata további előnyök, amelyek a higiéniát és a viselési kényelmet jelentik. Ezek az anyagok biztosítják a légáramlást és hatékonyan minimalizálják a túlzott izzadás kockázatát, ami különösen fontos a meleg napokon.

A Befado a funkcionalitásra is összpontosít, amint azt a tépőzáras rögzítőelemként való használata is bizonyítja. Ezzel a módszerrel gyorsan és kényelmesen hozzáigazíthatja a cipőt a gyermek lábához, miközben lehetőséget ad neki a szandál önálló fel- és levételére.

A 242P104 modell nemcsak a kis lábak egészségéről gondoskodik, hanem esztétikai igényeket is kielégít. A rózsaszín és szürke színkombináció kiváló választás egy olyan lány számára, akinek a szülei egy divatos elemmel szeretnék változatossá tenni lányuk ruhatárát anélkül, hogy feláldoznák az optimális lábápolást.

A szandálok elnyerték az Egészséges Láb védjegyet, amely garantálja a normáknak és szabványoknak való megfelelést a gyermekek lábfejlődését pozitívan befolyásoló lábbelik gyártása során. A biztonságot tovább növeli a merev sarokellenző használata, amely stabilizálja a sarkot, megvédve azt az elcsavarodástól.

Ez a termék a "Gyermekpapucs" kategóriát célozza meg, bár univerzális kialakítása ideálissá teszi ezeket a szandálokat kültéri használatra is, minden lépésnél kényelmet és támogatást nyújtva.

A Befado 242P104 gyermekcipő választásával a szülők biztosak lehetnek abban, hogy fektetnek be gyermekeik egészségébe és kényelmébe, miközben nem feledkeznek meg a divatos és színes megjelenésről, amely biztosan tetszeni fog a fiatal felhasználóknak.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló Egészséges láb jele
  • Szín: rózsaszín szürke
  • Anyag: Szövet
  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár

Köszönjük megjegyzését.

|
Azonnal kaptam egy e -mailt. nagyszerű szolgáltatás. A csomagot 8 nap múlva kellett elküldeni, és a rendelés leadását követő 3. napon már meg is érkezett :)
|
Masszív csizma, csak a szegélyek díszítése nagyon le van nyomva a kis lábfejre.
|
|
|