Befado gyermekcipő 23 cm -ig 516Y040 szürke

A termék nem elérhető ;(

Befado gyerekcipő - energiával teli kis felfedezőknek!

Minden szülő tudja, milyen fontos a megfelelő testmozgás gyermeke megfelelő fejlődéséhez. Az örömteli szórakozás játszótereken, parkokban vagy családi természeti kirándulások alkalmával nemcsak remek kikapcsolódási lehetőség, hanem az egészséges életmód elengedhetetlen eleme is gyermekeink számára. Ahhoz azonban, hogy minden kaland kényelmes és biztonságos legyen, a gyerekeket megfelelő sportcipővel kell felszerelni, például Befado gyerekcipőt 23 cm-ig 516Y040 szürke színben.

A Befado egy olyan márka, amely évek óta élvezi a szülők bizalmát, köszönhetően a kiváló minőségű gyermekcipőknek, amelyeket a kis lábra való tekintettel terveztek. A bemutatott 516Y040 modell nem csak vonzó szürke színével, de mindenekelőtt funkcionalitásával és viselési kényelmével tűnik ki. A merev sarokellenző garantálja a sarok megfelelő alátámasztását, ami a gyermekcipőkben fontos, támogatja a helyes testtartást.

A rugalmas felső anyag kiváló alkalmazkodást biztosít a gyermek lábának formájához, a könnyű és rugalmas, átlátszó profilú talp pedig megkönnyíti a problémamentes játékot különféle felületeken. Sőt, a tépőzár rögzítési formaként történő alkalmazása egy átgondolt döntés, melynek köszönhetően már a legkisebb gyerekek is önállóan tudnak cipőt fel- és levenni, ami elősegíti önállóságukat és fejleszti a motorikus képességeiket.

A Befado, mint elismert lábbeligyártó is gondoskodik arról, hogy minden részlet kifinomult legyen - a felsőrész alacsony kidolgozása biztosítja a mozgás szabadságát, a szigetelés hiánya pedig tökéletessé teszi a lábbelit a meleg napokra és az aktív tavaszra vagy nyárra.

Összefoglalva, a Befado gyerekcipők 23 cm-ig 516Y040 kiváló választás azoknak a fiúknak, akiknek tartós, kényelmes és esztétikus sportcipőre van szükségük. A termék súlya az egyedi csomagolással együtt mindössze 0,5 kg, ami bizonyítja a lábbeli könnyedségét, ami rendkívül fontos a gyermekjáték során a legmagasabb kényelem biztosításához.

Minden szülő, aki gyermekének a legjobb feltételeket szeretné biztosítani az aktív időtöltéshez, értékelni fogja a Befado márka által kínált magas minőséget és a részletekre való odafigyelést. Az 516Y040 gyermekcipők befektetést jelentenek gyermeke egészségébe és jó fejlődésébe, mosolyt és biztonságot garantálva az örömteli szórakozás számtalan órája alatt.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló
  • Gyártó kód: 516Y040
  • Szín: szürke
  • Melegítés: nem
  • szex: A fiúk
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár
  • A termék súlya egyedi csomagolással: 0.5
  • Magasság: alacsony

Köszönjük megjegyzését.

|